Louis ?
Louis ?
Nuziurejau kad reikia nauju pirstiniu. Gal dar kam ko reikia ?
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
Re: Louis ?
Reikia, kada deadlainas?
ner dedlaino. Tik dabar sugalvojau kad reikia. Noriu dalintis siuntima 
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
Vistik, kad per dieną susižiūrėsiu, tai beveik nėra šansų, iki savaitės galo gal?
bisky pavelavai. del vieno pusiau nesugavusio uzsakymo turejau free shipping'a is louis, buciau galejes prigriebti dar ka nors uz aciu. penktadieni pasipildziau sena uzsakyma keletu smutkiu sau, bet siandien maciau nuskaiciavo jevrus, tai jau pozna 
Arvi, atšaukiu užlaukimą, klientas neprisirpo.
Kaip su garsiuoju raktų komplektu mėlynoj dėžėj? Dar įmanoma įsigyt? Kiek šiuo metu kainuoja?
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
jemk toki geriau (art no. 10003275). dziugina.
akcyje, kaina tokia pat kaip pries erm. 2 metus.
edit: nors dabar ziuriu, jemciau sita:
10003628
akcyje, kaina tokia pat kaip pries erm. 2 metus.
edit: nors dabar ziuriu, jemciau sita:
10003628
+2/-14
savo ruoztu bikeshop.lt jums siulo issamu 94 daliu rinkinuka is CrV S2 metalo
deja, jame nera raktu ir rapliu ir plaktuko dar kazko. taip yra todel, kad tu reikalu ten ir neturi buti
kaina 299 lt
deja, jame nera raktu ir rapliu ir plaktuko dar kazko. taip yra todel, kad tu reikalu ten ir neturi buti
kaina 299 lt
Bet tas senasis Louis raktų komplektukas mėlynoj dėžėj tiek komplektacija, tiek kokybe lyg nieko nenuvylė? Bent jau aš per du jo naudojimo metus atsuktau visus varžtus, kokių reikėjo - papildomai pirkausi tik spec atsuktuvą MacBook'ui ardyt
) Nors tiek aš tų varžtų ir sukioju..
O dabar ne man prireikė, o draugeliui, kuris irgi pirkosi mėlynąją dėžę, naudojo ją kasdien ir apie naują galvoja tik todėl, kad anuos išmėtė
O dabar ne man prireikė, o draugeliui, kuris irgi pirkosi mėlynąją dėžę, naudojo ją kasdien ir apie naują galvoja tik todėl, kad anuos išmėtė
O tai šitie wundžio surasti ne to paties gamintojo?Yvl wrote:jep. bet jos marods neber lujise..