As irgi vaziaves su TWIN'u!!!
As irgi vaziaves su TWIN'u!!!
Siuo prainformuoju, kad vakar buvo surinktas ir prasmaugtas projectbaikas Suzuki SV650. Padeka ir pliusas storms uz pagalba.
Prasau uzskaityti si mano pirmaji pravaziavima twinu ir nuo siol vertinti mano autoritetinga nuomone dvicilindriu nevalytuvu srityje.
Review:
lengvas, mazas, padoriai stabdo. Apie valdyma nieks neaisku, nes priekine padanga staciakampio profilio.
Su salyga kad greitai reikia pinigu, svarstau pardavimo varianta.
2002 m, 13800 km, techniskai puikus, liko daug kosmetiniu darbeliu kuriems neturiu laiko, 8000 Lt be derybu. - ka domina prasau kreiptis siandien-rytoj, ne veliau, po to nebepardavinesiu. PIGI KAINA, GERI METAI, AKCIJA, SKUBIAI, BUY IT NOW!! +370 614 612 66
Taippat pliusas qucekt, pats zino uz ka.
Prasau uzskaityti si mano pirmaji pravaziavima twinu ir nuo siol vertinti mano autoritetinga nuomone dvicilindriu nevalytuvu srityje.
Review:
lengvas, mazas, padoriai stabdo. Apie valdyma nieks neaisku, nes priekine padanga staciakampio profilio.
Su salyga kad greitai reikia pinigu, svarstau pardavimo varianta.
2002 m, 13800 km, techniskai puikus, liko daug kosmetiniu darbeliu kuriems neturiu laiko, 8000 Lt be derybu. - ka domina prasau kreiptis siandien-rytoj, ne veliau, po to nebepardavinesiu. PIGI KAINA, GERI METAI, AKCIJA, SKUBIAI, BUY IT NOW!! +370 614 612 66
Taippat pliusas qucekt, pats zino uz ka.
How do you get fast lap times? With ease.
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
tai tu cia taip sakei!!
bet jeigu nori paaiskinsiu, ka turejai omenyje - kai baigtas vairavimas (kartoju - baigtas vairavimas), trajektorija motociklas palaiko galine padanga. issamiau zr. diedo knygute.
duotuoju gi atveju, vairavimas yra apskritai (kvadratiskai) neimanomas.
bet jeigu nori paaiskinsiu, ka turejai omenyje - kai baigtas vairavimas (kartoju - baigtas vairavimas), trajektorija motociklas palaiko galine padanga. issamiau zr. diedo knygute.
How do you get fast lap times? With ease.
- mindaugasa
tai kaip tu duosi potencialiam pirkejui vaziuoti?! negerai. ateik, duosiu apvaliai nutrinta michelina priekini. galini duosiu storms. bo ziuriu, kad nebesunaudosiu pac.w919 wrote:tai tu cia taip sakei!!
notomorrow
- mindaugasa