Government SHARP motorcycle helmet test results revealed
http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/ ... EPI-101052
As MCN revealed last month, the Arai RX7 Corsair - the most expensive helmet tested - gets only three stars out of five, while top-rated five star lids include the Lazer LZ76, which costs just £59.99!
Idomu - UK salmu testas
Idomu - UK salmu testas
How do you get fast lap times? With ease.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Apie šalmus...
škias "netyčia" (jeibogu) ant dienų nusipirkau Shoei Multitec. Kažkada Luoise išsimatavau visus šalmus ir šitas buvo vienintelis kuris labiausiai patiko man ir mano galvai (o bet piniginei jis visai nepatiko, ir dabar jai nepatinka
). Su kitaisku šalmu pavažiavus apie valandą norėdavosi mesti ji nx kuo toliau - taip užspausdavo ausis. Vizorius susibraižė, žodžiu milijonas priežasčių naujam šalmui.
Su Multitecu buvau nulėkęs Kaunan ir atgal - ble, veža! Patogus, kAnfortiškas. Visur prigludes ir niekur nespaudzia. Važiuoji ir tik vienas noras - sukti (ir sukau) rankeną iki max - jokių neigiamų pojūčių. Vienas min - double D ring užsegimas, nervavo tik pradžioj. Dabar jau patink, bo galiu uzsegti tiksliai tiek kiek reik.
p.s. pr. užskaityti kaip rivju
škias "netyčia" (jeibogu) ant dienų nusipirkau Shoei Multitec. Kažkada Luoise išsimatavau visus šalmus ir šitas buvo vienintelis kuris labiausiai patiko man ir mano galvai (o bet piniginei jis visai nepatiko, ir dabar jai nepatinka
Su Multitecu buvau nulėkęs Kaunan ir atgal - ble, veža! Patogus, kAnfortiškas. Visur prigludes ir niekur nespaudzia. Važiuoji ir tik vienas noras - sukti (ir sukau) rankeną iki max - jokių neigiamų pojūčių. Vienas min - double D ring užsegimas, nervavo tik pradžioj. Dabar jau patink, bo galiu uzsegti tiksliai tiek kiek reik.
p.s. pr. užskaityti kaip rivju
How does you do?
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
O kodel ne? Kai gyvai paimi viena, kita ir pavartoji aiskiau pasidarogintaras13 wrote:siaip testas tikrai geras, tik idomu kodel pvz AGV S 4 gavo 5, o TI TECH, kurio bazeje jis padarytas - 4.
Siaip testas turbut kad gana teisingas, nes is asmenines patirties racing replikose, tai AGV aneikiek nenusileidzia Shoei, o netgi sakyciau siek tiek lenkia. Va taip va.
Cia aisku sita taisykle netaikoma tiems kas yra brand loyalus etc. Ir siaip kiekvienas modelis yra kitoks, net ir to pacio gamintojo.