Issinuomuociau motca egzaminui
-
Neider
Issinuomuociau motca egzaminui
Sveiki as planuoju spalio 4 laikytis teises regitroj bet jie turi tik 125cc.
Jei su juo darysiu pravaziavima tai gausiu teises su apribojimais,
bet sake jei atsivesiu savo galingesni nei 250cc tada isduos normalias jau be jokiu apribojimu tai gal kas kelioms valandoms isnuomotu? Bet visi dokai turi but tvarkingi. Kas beko atsilyginsiu as is SIAULIU
Jei su juo darysiu pravaziavima tai gausiu teises su apribojimais,
bet sake jei atsivesiu savo galingesni nei 250cc tada isduos normalias jau be jokiu apribojimu tai gal kas kelioms valandoms isnuomotu? Bet visi dokai turi but tvarkingi. Kas beko atsilyginsiu as is SIAULIU
Re: Issinuomuociau motca egzaminui
bull shittNeider wrote:Sveiki as planuoju spalio 4 laikytis teises regitroj bet jie turi tik 125cc.
turi jie ir fazeri 600
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
Re: Issinuomuociau motca egzaminui
mokau biski naujoka, postas turejo atrodyt taip:
Neider wrote:as is SIAULIU.
less teeth, more tits.
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
skaitau isviso postas galejo skambet sekanciai:
Neider wrote: as is SIAULIU. kur man eit....
ir hebryte, susirenkam kada pastatysiu jum visiem alaus, mergu parupinsiu. jei gerai seksis po 8o mano nupirkto degtines butelio ar galesiu paklaust "virai, bukit geri, paskolinkit labai trumpam matocikla, labai noriu issilaikyt teises" tada susirinkes dantis, ir pazvelges i rusciuju veida suprasiu, kad ble, gi regitroj turi but YAMANA fazeris. arba kad galiu varyt laikyt i kita megamiesta. bus pigiau nei nuomotis svetima motocikla teisiu laikymui.
+2/-14
Issamu ir aisku.wundis wrote:skaitau isviso postas galejo skambet sekanciai:
Neider wrote: as is SIAULIU. kur man eit....
ir hebryte, susirenkam kada pastatysiu jum visiem alaus, mergu parupinsiu. jei gerai seksis po 8o mano nupirkto degtines butelio ar galesiu paklaust "virai, bukit geri, paskolinkit labai trumpam matocikla, labai noriu issilaikyt teises" tada susirinkes dantis, ir pazvelges i rusciuju veida suprasiu, kad ble, gi regitroj turi but YAMANA fazeris. arba kad galiu varyt laikyt i kita megamiesta. bus pigiau nei nuomotis svetima motocikla teisiu laikymui.
Apie dantis vieta gal kiek perdeta, mes ne vandalai - ... krauja isvalyti ir valytojos gales.
—
didzhej
didzhej