Kažkaip pastebėjo mano brangioji padidėjusį pirdų populiarumą tarp dailiosios lyties atstovių, dar apie sėkmingai skraidantį YVL'o drakoną papasakojau.. Žodžiu, užsimanė pirdos
Kl. nr. 1: kaip su teisėm? Reik joms teisių šiais laikais?
Kl. nr. 2: ką pirkt? Biudžetas nėr bais didelis, kokie 3k Lt max.
Va va, aš irgi apie tą patį. Kažkada jau buvo užsibrėžus teises laikyt, bet kojytės trumpos ir nuo mano cibuko žemę tik pirštų galais pasiekia. Tai užsiparino, kad bus problemų. Dėl to turbūt ir užsimanę pirdos dabar. Ir še, kad nori - grįžtam prie to paties
Nu zinau nu. Bet tai su regitriniu A1 kategorija issilaikyt viena baika nu. Ten gi pirda ir duoda vaziuot ta astunke
Trumpom kojytem su regitrine pirda vaziuot gerai. Su ilgom - problema. man keliai i vaira atsireme buvo
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
Dristu papriestaraut.
Labai priklauso nuo egzaminuotojo! Jei is vakaro bus gaves is zmonos, tada leis islaikyt teises. Jei ne tadum eisi laikyt antra karta!
Shadow wrote:Dristu papriestaraut.
Labai priklauso nuo egzaminuotojo! Jei is vakaro bus gaves is zmonos, tada leis islaikyt teises. Jei ne tadum eisi laikyt antra karta!
Ant regitrinio pasieks. Kaip bebutu, neduos regitroj laikyt, kol neturesi is vairavimo mokyklos pazymejimo, kad baigei kursus. O vairavimo mokykloj nepriims i kursus, kol neturesi lapuko, kad regitroj teorija islaikei.
O ant tu 250 cc birbalu alia cioperiuku tai trumpu koju vaikas pavaziuos, nes anie zemuciai birbalai yra!