Ex-inventorius
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
Ex-inventorius
kadangi nerandu atitinkamos temos, parasysiu cia. koks jausmas jumi aplanko kai pamatot skelbima su jusu eks motociklu?
pvz mano
Kaina praktiskai nepakito, ridos padaugejo +20kkm. dar pakeite veidrodelius, uzklijavo lipduku, supiso sankaba ir uzdejo bling bling ledus. heh.
pvz mano
Kaina praktiskai nepakito, ridos padaugejo +20kkm. dar pakeite veidrodelius, uzklijavo lipduku, supiso sankaba ir uzdejo bling bling ledus. heh.
+2/-14
Re: Bendras

skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
ehey. wundzio paagituotas, ziurejau ziurejau, ziurejau ziurejau - ir RADAU!!!
ten dar is pirminyko paveldeta signalizacija ikishta, o ir kaina nepasikeitus bukvaliai
ten dar is pirminyko paveldeta signalizacija ikishta, o ir kaina nepasikeitus bukvaliai
Peace ДА!
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
shuda tu buves. signa buvo igyta netiesiogines apgaules budu, pasinaudojant pardavejo patiklumu 
Peace ДА!
Re: Ex-inventorius
Likviduojamas dar vienas pieno ūkis?wundis wrote:kadangi nerandu atitinkamos temos, parasysiu cia. koks jausmas jumi aplanko kai pamatot skelbima su jusu eks motociklu?
pvz mano
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
su banditu buvo gerai visai ir kaimo mergom patiko ir paendurint buvo galima.
kadangi pardavejas - marijampoleje, tai gal marijampoles pieno konservai?
yvl'ai, kokie jausmai uzpludo? kazkas panasaus i "tegu daba kiti vargsta su nevalito pardavimu?"
kadangi pardavejas - marijampoleje, tai gal marijampoles pieno konservai?
yvl'ai, kokie jausmai uzpludo? kazkas panasaus i "tegu daba kiti vargsta su nevalito pardavimu?"
+2/-14
bet tai smagu matyt kaip mocai nepinga ka?
mano KLXsas per tramblynus nesokinetas pamenu net pabranges buvo.
mano KLXsas per tramblynus nesokinetas pamenu net pabranges buvo.
less teeth, more tits.
esu radęs ir aš savo ex, atjaunėjusi ir išbrangusi 
kad ir rmz450, buvo 2005 m, parduotas už 6000 Lt su kruva daliu (naujos zvaigzdes+grandine, visokie slaideriai grandines, oro filtrai, tepalo filtrai ir panasiai...), tai po 3 metų tas pats rmz450 skelbimuose 2006 m. ir kaina 7500 Lt, visas toks kaip buvo tik vizualiai labiau padėvėtas
nu idomu uz kiek išeis Husaqvarna TC 250
kad ir rmz450, buvo 2005 m, parduotas už 6000 Lt su kruva daliu (naujos zvaigzdes+grandine, visokie slaideriai grandines, oro filtrai, tepalo filtrai ir panasiai...), tai po 3 metų tas pats rmz450 skelbimuose 2006 m. ir kaina 7500 Lt, visas toks kaip buvo tik vizualiai labiau padėvėtas
nu idomu uz kiek išeis Husaqvarna TC 250
aj o apie jausmą? nu jausmas kaip ex boba, biski idomu, bet nebenoriu
cosmoz wrote: nu idomu uz kiek išeis Husaqvarna TC 250
Mazai vaziota, varzybose nedalyvaves, naujas stumoklis su ziedais, sutvarkyta galva aiskiai brangs!
O jei dar Bortas laimes Dakara tai utiutiu einu iskart pas Mindaza naujo 350..
less teeth, more tits.