Ride to work day 2006
Ride to work day 2006
How do you get fast lap times? With ease.
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
ok.
tik darkart paprasysiu palaidu gifu man nesiusti, ibo labai uzp*santis yra ju idejimas.
paieskokit inete emoticonu packu skirtu phpbb - ir issirinkit kas jum grazu/patinka. paciam phpbb.com ju pilna, ryte cia imeciau pasirinktinai 4-is is ju, net neziurejes kas ten viduj. kam idomu ir svarbu - parsisiuskit is ten ar kitur, paziurekit ar tinka ir meskit man.
tik darkart paprasysiu palaidu gifu man nesiusti, ibo labai uzp*santis yra ju idejimas.
paieskokit inete emoticonu packu skirtu phpbb - ir issirinkit kas jum grazu/patinka. paciam phpbb.com ju pilna, ryte cia imeciau pasirinktinai 4-is is ju, net neziurejes kas ten viduj. kam idomu ir svarbu - parsisiuskit is ten ar kitur, paziurekit ar tinka ir meskit man.
How do you get fast lap times? With ease.
Kitiems to daryti neduodi o paciam uzpisa...nu blia, kaip cia taip gaunasi
Tu susidek visus gifus kuriuos is cia gausi i viena foldery, ir tada visa to folderio turiny vienu metu suuploadink i ta serva....bus greitai ir efektyviai? nu?
nes poto uzpisa trinti po viena is to pako kadangi kruva nereikalingu.
Tu susidek visus gifus kuriuos is cia gausi i viena foldery, ir tada visa to folderio turiny vienu metu suuploadink i ta serva....bus greitai ir efektyviai? nu?
nes poto uzpisa trinti po viena is to pako kadangi kruva nereikalingu.
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Re: Ride to work day 2006
Tai visiem, kas pirmadienį varė darban ant dviejų - po pliusą.
Visiem kitiem - po 80 atsispaudimų. (aš jau einu)
Visiem kitiem - po 80 atsispaudimų. (aš jau einu)
How does you do?
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Ride to work day 2006
atvariau. Nors atsispaudimus daryt irgi sveika