Su salyga kad motofrakcijos nariai man padejo su triuba. Dedu visiem po pliusa. Triuba is ebay parlekia po savaites, jei bus pageidavimu pridesim binara.
Turiu nauja beda kaip zinia smaugt norisi vos tik atsilus. O i mano traktoriu pilasi ekskliuzyviniai tepalai (gamintojo nurodymu reik pylt 20W-40).
Klausimas Kur tokiu gaut nes paskutini karta uzsip*** ieskot. Ir gavau tik 20w-50.
su salyga kad yamahos centras nuo mano darbovietes nutoles 50 metru. buvau ne karta pas juos apsilankes jie neturi tokios smazkes ala motul tokio s negamina.
motulis negamina, nes tokiu senu specifikaciju seniai niekam nereik tepalu, atai technoligjos toliau pazenge. apie yamaha turejau mintyje ju ta "orginaluji" Yamamalube tepaliuka
anyway palaukiam storms, lieps pilt kaip ir visi zmones normalu tepala ir bus ramu
mazesnis pirmas skaicius - naujesniam motociklui.
siuo atveju 10W pilamas i motociklus pagamintus nuo 2005-u metu
20W - nuo 1998
antras skaicius - kubaturos indeksas.
kas cia per desifruote?! gal su stirlicu vienam suole pirmininke? kotais as apie tuos skaiciukus buvau kitos nuomones. gal kioskeliu savininkai galetu inest daugiau aiskumo?
ziurėjau ant aliejaus butelio jokio W neradau, su salyga kad esu 7 dešimtmečio gamybos tai supyliau keptuven, ir net nespringdamas išdažiau keptas bulves, tiesa rezultatas buvo lyg dvitaktis bučiau, bet traukos ir galios nesublogino.
kamshti, as tau duosiu viena minusa.
jei reikes argumentu, rasyk.
aptariami skaiciai yra alyvos (saltos/karstos) klampa.
ir visks ten tvarkoj su ta klampa, tokia ji ar kitokia.
jei nori pirdalietui padaryti geriau, ziurek ant kaniukes api specifikacija (sj, sk ir t.t.) kuomi tolimesne raide, tuomi naujesnes technologijos, kuriu ir taip per akis.
vienzo pilk bile ka, kol dar pemco nepradejo motocikliniu alyvu ir visks ok.
ar minejau del minuso?