Akumu prikelimas su Optimate 4
Akumu prikelimas su Optimate 4
Jei kas turit koki bedvesianti moto akuma, ir dar tikites juo pasinaudoti - galim pabandyti ji prikelt su Paledu Sanialio gauta dovana.
Gal kas iseis + kainuos netaip ir brangiai
Gal kas iseis + kainuos netaip ir brangiai
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Akumu prikelimas su Optimate 4
zinau, kad kabinuosi be reikalo, bet..
rėžìmas sm. (2), rė́žimas (1) → 1 rėžti:
rėžìmas sm. (2), rė́žimas (1) → 1 rėžti:
Dzūkų tankai nerūdija!
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
man tas senesnis optimeitas tai atkeldavo puslavomius. bet vieno, kur nupirktas ir nenaudotas pagulejo pora metu tai nebeatkele. gaila, nebeturiu, pabandytume
cross cojones PC
giliai 
net neikirtau
net neikirtau
nu ismestume ultimate optiMeitu shootautamindaugasa vol.2 wrote:man tas senesnis optimeitas tai atkeldavo puslavomius. bet vieno, kur nupirktas ir nenaudotas pagulejo pora metu tai nebeatkele. gaila, nebeturiu, pabandytume
anyway, cia tik draugiskas pasiulymas eksperimento vardan galiojantis iki pavasario
po to patys savo drandulietus stundykite
is savo praktikos pasakysiu, kad prikelimo galimybes priklauso daugiausiai nuo zvaigzdziu issidestymo Šulijos galvoje. sekme priklausuo nuo akumo amziaus, iškrovimo lygio, laiko kiek akumas prabuvo iškrautas ir šių dalykų tarpusavio santykio. bendrai imant dar galima tiketis prikelti iki 6V nusodinta akuma. bet netgi sugebejus pakrauti akuma, išlieka galimybė, kad jis sugebes matara prasukti vos kelis karus ir tai tik pirmas kelias dienad. taip kad bandymas bus labai abejotinos prasmes, jau tuo labiau nekalbant apie šūtautą.
nutaible, duokit kokia leisgive batarka
turiu duoti 0 voltu akuma, bandysi? 
edit: beja, jei kartais nežinojai, tai šitie gudrieji krovikliai "nemato" ypatingai iškrautu akumu. mano ctekas man rodos mato tik > 6V. tai kai tenka gaivinti labiau iškrauta, darau toki bajerį - sulungiu lygiagrečiai bloga akuma su geru, ir šitą tandemą jungiu prie kroviklio - tada jis mato abu kaip viena, na o paskui, po keletos minučių, kai blogasis šiek tiek atsigauna, atjungiu ta gera akuma, ir jau kraunu blogą.
edit: beja, jei kartais nežinojai, tai šitie gudrieji krovikliai "nemato" ypatingai iškrautu akumu. mano ctekas man rodos mato tik > 6V. tai kai tenka gaivinti labiau iškrauta, darau toki bajerį - sulungiu lygiagrečiai bloga akuma su geru, ir šitą tandemą jungiu prie kroviklio - tada jis mato abu kaip viena, na o paskui, po keletos minučių, kai blogasis šiek tiek atsigauna, atjungiu ta gera akuma, ir jau kraunu blogą.
0 voltu aisku stipru. cia greiciausia tas pac kas krauti akmeni
o kokio ant ribos neturi?
beje, kuris sitekas pas tavy?
o kokio ant ribos neturi?
beje, kuris sitekas pas tavy?
pazesiu garaze, gal rasiu kazka padabno
ctek mxs5
ctek mxs5
o kaip rodo cteko indikatoriai, kai nemato? nes esu junges smarkiai pavargusius, tai rodo paprasta krovima ir pakrovima, bet kaip buvo mineta, jie teveikia pora dienu po to.Teo wrote:tai šitie gudrieji krovikliai "nemato" ypatingai iškrautu akumu. mano ctekas man rodos mato tik > 6V.
storms, kur privezt?
race your life
jei motociklini - man namo
mirksi lemputes - rodo klaida, ir neprasideda krovimo programasai wrote: o kaip rodo cteko indikatoriai, kai nemato?
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
Paantrinu. Teko pradziai jungt rimta dideli pakroveja valandelei, poto ctek'as jau atpazino neikrauta akumaTeo wrote: mirksi lemputes - rodo klaida, ir neprasideda krovimo programa
Dzūkų tankai nerūdija!