mindaugasa wrote:tai ar paaiskejo kas nors policijoj?
Kur? policijoj!
Aaa taip, senis bus nubaustas uz girtuma ir dar kazka, o man duos bauda uz tai kad kirtau dviguba ishtisine (nors ta dariau begdamas nuo jo kapoto ir praktiskai kresho metu). Na suprantama kad man reikejo vaziuoti tiesiai ir tiketis kad jis manes neuzmus (o ne begti nuo jo i kaire, i priespriesa)...
ba cia gaunasi panasiai kaip; mane vejasi zhudikas ir noredamas nuo jo pabegti ash perbegu gatve ne vietoj (ne perejoj). uzhtai mane policija nubaudzia bauda!
gonzas wrote:nenori apskusti toki policijos nuosprendi?
ba cia gaunasi panasiai kaip; mane vejasi zhudikas ir noredamas nuo jo pabegti ash perbegu gatve ne vietoj (ne perejoj). uzhtai mane policija nubaudzia bauda!
nenoriu.
kodel? nes tada viskas uzsites dar pusmeciui ir su motu siais metais tikrai neishlysiu....vardan to tukstantelio kuri geriausiu atveju man sumoketu draudimas neverta dusintis...laikas siuo atveju yra daug brangesnis.
gonzas wrote:tai pala, senis kaltas del girtumo.
tu kaltas del dvigubos juostos kirtimo.
o kas del avarijos kaltas?
p.s.
daryk streetfighteri!
Kiek supratau tai as, nes kirtau dviguba istisine....nors smugio metu i mane ivaziavo, ne as i ji. Bet as vaziavau is galo.Nu vienu zodziu kaip ir minejau 90% atveju brytvininkai kalti ir tyrimas baigtas.
Tai kada tau zada parvezt naujes daleles? Ir ar zada? :?
Paguodai papsakosiu, kad pries savaite vienas bicas is dezes issipakavo nuliova K6, o si penktadieni ji jau parveze suvartyta.
Bet cia pat pasinaudosiu proga pabert biski druskos ant piktzaizdzes ir pasakysiu, kad ten bicas akivaizdziai nekaltas, o suzuki detales parkeliauja per 10 dienu sharp!