NEmoto: Dujos ir kitokia ikanomija.
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
kaip matau cerkerkvestas nusimano dujoje.
anadien galvojau kad i savo MB C200K niekada nedesiu duju. nes nu. gaila. bet atejo puseseres vyras ir papasakojo kaip smagu jam yra vazineti su duja, kokia ten moderni ir gera ir kaip pinigai tauposi. su mano vazinejimu atsipirktu per metus.
parasyk ka apie tai manai. nes as ziuriu skeptiskai, gal perkalbesi?
anadien galvojau kad i savo MB C200K niekada nedesiu duju. nes nu. gaila. bet atejo puseseres vyras ir papasakojo kaip smagu jam yra vazineti su duja, kokia ten moderni ir gera ir kaip pinigai tauposi. su mano vazinejimu atsipirktu per metus.
parasyk ka apie tai manai. nes as ziuriu skeptiskai, gal perkalbesi?
+2/-14
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
sorry, nicnieko panasaus.Renaz wrote:o kaip kvapas? charakteringi svieziai rugteleje kopusteliai salone?mindaugasa vol.2 wrote:idejom modernias dujas i audyne. kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad duju ima praktiskai tiek pat, kiek ir bendzo. trauka kaip ir nelabai ten suprastejo.
cross cojones PC
Tik dėk normalios firmos, jei jau dėsi. Va, turėjau Omegą MV6 su kažkokiu lenkišku dujų įpurškimu (pirkau jau tokią), dabar Fiat Coupe irgi su kažkokiu lievu (irgi pirkau jau su dujom) - su abiem būdavo vienas vargas. Fiatui tai užsikimšinėja, tai dar kas, o ir ant dujų TIKRAI blogiau traukia. Omegai net purkštukus buvau pakeitęs į naujus, vis tiek vien bėdos.wundis wrote:pagal verte ar pagal kieki ima tiek pat ?![]()
audine tai audine, o pas mane kompesorius... su daug elektronikos, davikliais matavimais ir tt ir pan. bijau kad gaidiska investicija bus.
Draugas tuo tarpu į kelias mašinas dėjosi naujas kokybiškas iš BRC, tai važinėjo ir vargo nematė: nei ten kas jam gedo, nei smirdėjo, nei netraukė.
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas