Michelin tyre selector

Viskas apie motociklų sportą
w919
Raudondvario karjero siaubas

Michelin tyre selector

Post by w919 »

tobulas

http://www.michelinpowerone.com/sitepow ... dexen.html

ziauriai patiko

p.s. kvalifikacijai/lenktynems rekomenduoja 1.5 bar gale. ka i tai ponai sportininkai?
How do you get fast lap times? With ease.
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

net neskaites viska zinau ir staigiai rasau zinute :albino:
tigi nuo padangos karkaso kietumo gali keistis barai
beje, kaip jara jau rase, paskutiniu metu slegis padangoj krito.
ale maziau 1.7 nebandziau
atsiprasau
cross cojones PC
Vito
Pastovus ganerio lankytojas

Post by Vito »

CSS instruktoriai puèia 2.2 priekis/2.0 galas á savo Dunlopus.
speeder
50cc tarp koju

Post by speeder »

kodel pasirinkus bet koki dangos tipa, bet kokia temperatura, gala vistiek 1.5 o prieki 2.1 siulo? p.s norecias tas One padangas isbandyt... :chain:
nuo jusu bajeriu man nestovi
Username
Dievas

Post by Username »

w999 vel kokias tai kankas cia ismeta :albino:

Saita zinome, siulomi padangu misiniai konkreciam moto modeliui - sounds not so bad.

O slegiai kaip jau mindaugas sake, priklauso nuo to kokios padangos. Jeigu minkstais sonais tai daugiau puti, bet jeigu kietais - maziau.

Power One zemu slegiu ir prasosi
Image
Vito
Pastovus ganerio lankytojas

Post by Vito »

Pabandþiau pasirinkti, tai lenktyniø distancijai tarp 50 ir 100 km, dangos temperatûra >20oC, danga abrazyvinë. Nu ir kà, pasiûlë 2,1 priekis/1,9 galas. Ir padangø modelis kaip supratau visai gonkinis.
speeder
50cc tarp koju

Post by speeder »

Vito wrote:Pabandžiau pasirinkti, tai lenktynių distancijai tarp 50 ir 100 km, dangos temperatūra >20oC, danga abrazyvinė. Nu ir ką, pasiūlė 2,1 priekis/1,9 galas. Ir padangų modelis kaip supratau visai gonkinis.
pasirinkau pagal tuos pacius kaip tu vistiek 1.5 gale :roll:
sai
Slaideriu naikintojas

Re: Michelin tyre selector

Post by sai »

w919 wrote:tobulas
p.s. kvalifikacijai/lenktynems rekomenduoja 1.5 bar gale. ka i tai ponai sportininkai?
pritariu ivertinimui. lenkai jau senai mazai baru pucia. 1.9 tik i seno modelio padangas. css negonscikaigi :) reiks pratestuot kada
race your life
speeder
50cc tarp koju

Post by speeder »

off topic: tai jei pas mane stipriai padeveta 2004 metu reisingine padanga, ir as vistiek noriu smaugti kacergoj, kiek man reik kilovatu ipusti kad nensijoblinciau stipriau rankena atsukes ](*,)
w919

Re: Michelin tyre selector

Post by w919 »

sai wrote:
w919 wrote:tobulas
pritariu ivertinimui. lenkai jau senai mazai baru pucia. 1.9 tik i seno modelio padangas. css negonscikaigi :) reiks pratestuot kada
man patiko pamatyt Shkopeko padangas po Superstock 600 lenktyniu (II vieta, laikas 1:35(!)) - pravaziuota visa distancija ziaurioj kovoj, o padangos lygios ir grazios kaip popierius, nei susiraitymu, nei nudrozimo, nei perkaitimu. likau nesuprates. :/
w919

Post by w919 »

speeder wrote:off topic: tai jei pas mane stipriai padeveta 2004 metu reisingine padanga, ir as vistiek noriu smaugti kacergoj, kiek man reik kilovatu ipusti kad nensijoblinciau stipriau rankena atsukes ](*,)
tau smegenu reik ipust man atrodo. :) negi niekas is kolegu nepasiulo kokios vidutiniskai drozteltos bet naujesnes?
speeder
50cc tarp koju

Post by speeder »

tau smegenu reik ipust man atrodo. :) negi niekas is kolegu nepasiulo kokios vidutiniskai drozteltos bet naujesnes?
:D :D .... pasiulyt tai gal ir pasiulytu, bet brangu siais laikais viskas :-k bet as skaitau jei su tokia padanga ismoktum gerai lekt su padriftinimais, ant kiek lengva butu su naujom varyt :rock:
sai
Slaideriu naikintojas

Post by sai »

speeder wrote:
bet as skaitau jei su tokia padanga ismoktum gerai lekt su padriftinimais, ant kiek lengva butu su naujom varyt :rock:
pasakos. atvirksciai, mokytis reik su gerom. xkuzos gali psiklaust kaip kacerga slikais sturmavo ir kas is to isejo :D
race your life
speeder
50cc tarp koju

Post by speeder »

pasakos. atvirksciai, mokytis reik su gerom. xkuzos gali psiklaust kaip kacerga slikais sturmavo ir kas is to isejo :D
blin, kaip dabar jaustis ](*,) p.s reikalingas zmogus pigiai padovanoti ahujiena padanga sprint varzyboms.. aciu
jara
Kacergos extrymas

Post by jara »

na, aps ane paskutiniu metu priekyje buvo 1.9, ogale 1.7. oro temperatura buvo 25-27 laipsniai. tad padanga raitodavosi labai ziauriai.
taciau toks pats slegis prie 20 laipsniu, berods per kvala, tai padanga garbanojosi vos vos. taip graziai ir tolygiai. tai pasidariau isvada, kad slegio karstam orui ryskiai per daug, todel per lenktynes, kaip buvo 23 laipsniai isipuciau berods 1.85 ir 1.65. ir ka, padanga raitojosi vistiek.
Post Reply