Touareg rally 2013

Viskas apie motociklų sportą
Dzuku_Briedzis
Raudondvario karjero siaubas

Touareg rally 2013

Post by Dzuku_Briedzis »

Žinutė iš Ginto po pirmos dienos Tuareg rally'je:

Labas Tomai, taigi linkejimai is Douz miestuko Tunise. Siandien pirma diena ir tikrai buvo ka veikt, labai primine Fiambala 2012 Dakare, truko tik papildomu +20 laipsniu ir Fesho daugiau..Kai supratau kad neveikia ventiliatorius tai nebeturejau iseities, teko spustelt kur galejau o smenganciose kopose ramiau vaziuot del to beveik be klaidu ir siandien esu pirmas :) megeju klaseje, italai kuzda kad cia man ne vieta tai tas pats kaip saudyt i raudona kryziu per kara. Ziuresiu kaip seksis toliau, svarbu technika kad laikytu, nes motukas po pusantro dakaro jau daug mates. Linkejimai visiems sorry kad velai rasau. Smelis
Dzūkų tankai nerūdija!
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Re: Touareg rally 2013

Post by mindaugasa vol.2 »

+10
Igariui
cross cojones PC
tckd
Dievas

Post by tckd »

viras.
less teeth, more tits.
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Antrą dieną buvo 16tas, bet bendroj lieka 3čias. :rock: :cheers: :grauziu:
How does you do?
tckd
Dievas

Post by tckd »

skaitau reik atjungt ventiliatoriu :grauziu:
less teeth, more tits.
wundis

Post by wundis »

tai faktiskai, jeigu vaziuotum su 2takciu ir dar su ventiliatorium - busi paskutinis. briedi?
:briedis:
+2/-14
Dzuku_Briedzis

Post by Dzuku_Briedzis »

na jei su gazmesu - tai jokiu prob. Kulerio nera. Vadinasi per viduri kazkur
Dzūkų tankai nerūdija!
MSI
Jau moka vaziuoti

Post by MSI »

Pritariu italam :blackeye:
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Tai jo - italai dabar turi pirmas 2 vietas, tai dabar jau viskas gerai ir Igaris grupėj netrukdo :kasakei:
How does you do?
Dzuku_Briedzis

Post by Dzuku_Briedzis »

Labas visiems,

taigi, ralis jau įpusėjo, tiksliau beliko trys dienos.
Antros dienos pirmas greičio ruožas man pavyko puikiai, bet apie antrą Gr;ą norėčiau patylėt. Taip vaikiškai nuklydau, kad net bloga prisiminti, praradau gal pusantros valandos. Laimei kuro buvau prisivertęs pilnus bakus, vienam vyrukui teko ir įpilti litrą. Galiausiai po ilgų klaidžiojimų radau slaptą punktą. Jei praleidi gauni 4 val. baudos tad buvo verta.
Pašnibždėsiu jums viena bloga naujiena, vakar ruozas buvo nuimtas nes Tuarego ralį aplankė didelė nelaimė, žuvo sportininkas iš Anglijos, nuotaikos nekokios.
Šiandien buvo Paikusinė diena, 90% atsistojus ir totaliais smėlio ofroad'ais, bet man labai patiko. Dirbau kaip už tėvynę, bet į trejetuką nepatekau, po pirmos dienos i mėgėjus perėjo keli stiprūs profai. Tiesa vėl buvau nuklydęs kelis kilus tai nuplaukė kelios minutės. Dalyvauja trys estai, jie tiesa irgi perėjo i mėgėjus, ruošiasi 2014 dakarui. Tomas pavardes nepamenu(nes estiška) kiek žinau Vintersus lenkia, bet su navigacija kol kas dar tik pradžia, bet kai įvaldys bus tikras žveris, šiandien buvo antras.
Esu labai didelėje Italų grupėje, jie net savo virėją turi ir maistą, jau pradedu suprasti Itališkai. Šiap tai aš iš jų tech servisą gaunu, bet kai paprašiau pakeisti padangas su mousse'ais tai sako neturi įrankių :) nei juoktis nei verkt, bet aš juokiuosi, nes virtuvės įrankių, grilių ir t,t ir panašiai tai pusė furos. Per atostogas geras maistas manau svarbiau nei kažkokios padangos :)

Iki Smėlis
Dzūkų tankai nerūdija!
tckd
Dievas

Post by tckd »

sikart pliusas ajna italams.
susireiksminusiem estams lenkiantiems vintersus bybi i aki.
less teeth, more tits.
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Italų tech. zona su dideliausia valgykla dar ISDE Suomijoj pastebėta ir įamžinta.
Per makaronus į prizininkus!
How does you do?
Dzuku_Briedzis

Post by Dzuku_Briedzis »

Sveiki, šiandien(greičiausiai vakar, nes internetas neveikė) buvo greita diena. Yamaha momentais lupo 140km per valandą, gal dėl to ir greičio korta išskrido iš specialaus dėklo ant sėdynės. Tikiuosi problemų nebus, parašiau pasiaiškinimą. Greičio ruožo pabaigoje prasidėjo smėlio pūga, vaizdas toks sunkiai nupasakojamas, kelio kontūrai kartais pradeda lietis, jautiesi toks mažas tarp tų kopų, smėlynų, o buvusios vėžes vėjas greitai užpusto.Vienas egzotinis nuotykis, važiuojant per kanjoną kur ganėsi avys viena šovė tiesiai po ratais. Pažiūrėjus gyvulys toks gal ir nekvailas, bet pasirodo protas pas jas kaip pas vištas. Gerai, kad greitis nedidelis, mocas kiek prispaudė pėdą, nes abu su avim griuvom ir abu ant dešinio šono J Estukas važiavo iš paskos tai dabar iš manęs juokiasi, ryte kaip tik šnekėjom apie gyvūnus dakare, sakiau reikia saugotis. Avytė manau pusiau paruošta šašlykams, galėjo ir lūžti keli šonkauliai, gaila žinoma.

Rezultatai kolkas matau keistoki, turiu dvi valandas baudos, kad nebuvau CP3 punkte, bet tikiuosi tai laikina, nes būtent ten ir dingo mano korta, galų gale ten buvo kuro užpylimas, negalėjau gi aš be kuro išvažiuot, parašiau protestą. Starte aišku būsiu gale, bet psichologiškai tai žymiai geriau. Visumoje jokių klaidų didelių nepadariau gal dar kokią minutę kitą ir atgriebiau o gal ir ne. Greiti vyrukai turi baudų iš ankstesnių ruožų tad man su jais varžyti nėra prasmės, reikia tik tuos du italus padaboti, toks įdomus taktinis žaidimas, kai atsilieki keliomis minutėmis. Ryt tikriausiai viena iš sunkiausių dienų, greičio ruožas apie 250 km ir nebus tarpe jokio pervažiavimo, tad kaip pradėsim taip iki pabaigos. Tunise labai neaukštos, bet labai piktos kopos, tik ne ten pasuk ir priekinis ratas pradingsta smėlyje, porą kartų taip atsitiko pirmą dieną o ryt tokio malonumo apie 100 km. Kitavertus yra gera proga ir išlošti laiko, nes pastebėjau, kad enduro tipo ruožuose man sekasi geriausiai. Smegenis spaudžia tik viena mintis, kad negali daryti jokių klaidų, nei navigacinių nei techninių. Šiaip savijauta labai liuks, kiek aptirpęs lūžusio delno pirštas, bet nieko, dar keturi liko J tai rytoj esu nusiteikęs padirbėti iš širdies bereikia tik sėkmės. Iki

Smėlis
Dzūkų tankai nerūdija!
Dzuku_Briedzis

Post by Dzuku_Briedzis »

Sveiki, pavariau šiandien, prakaitas taškėsi iš po šalmo net ant prietaisų, bet......paskutinį kartą...Yamahos motoro nebėra...užkalė. Esu piktas labai, kad net bijau rašyt. Viskas, taškas, nuo šiol į Italiją tik makaronų valgyt, aplankyt istorines vietas ir daugiau nieko. Filtras oro suteptas buvo tik iš viršaus, šonai balti, nei smiltelės nėra prilipusios.
Pats ruožas tai galiu pasakyt lenkia Dakaro ruožus, tokių mazochistinių kopų dar nebuvau matęs ir kas įdomiausia vėl pastebėjau, kad neveikia ventiliatorius radiatoriaus. Čia vadinasi patvarkė, pajudino matyt fiškę, pradėjo suktis ir nusprendė, kad gerai. Nesu aš elektrikas, bet teko nuraut tą fiškę, nupjoviau laidus nuo galinės lempos, nes per trumpi buvo sujungti ir susitvarkiau. Laiko aišku praleidau. Kokiam dušimtajam kilometre vėl kopose, mocą sumėtė ir yamaha minkštai atsigulė ant šono, o aš tiesiog nubėgau kelis metrus, su koja užkliuvau GPS'o anteną ir baibai ryšys su kosmosu. Prasidėjo linksmoji dalis, įsikibau vienam vyrukui iš paskos ir supratau, kad varžybos baigėsi, taip lėtai važiuoti tikrai reikia sugebėt. Kai horizonte pamatydavau kitą važiuotoją tai lėkdavau prie jo ir taip toliau ir panašiai. Visi jie iš profų klasės, bet ryškiai ne ten pataikę, klaidžioja lygioje vietoje ir aš aišku su jais, nes nebuturiu pagrindinio prietaiso. Galiausiai pajutai, kad mocas sunkiai traukt pradeda, trečia pavara nebepatraukia, kartais ir antra atsisako, pradėjau jaust techninės mirties kvapą, maniau, kad vis tik perkaitinau. Šiaip taip devažiavau iki finišo. Įdomiausia, kad vienas iš Italų, kuris berods antroje vietoje totale, vėliau atvažiavo, nors startavo 10 min anksčiau. Sutikau mechanikus kuro užpylimo zonoje, sakau mocas visai nebetraukia, kažkas blogai, pavažiavo, pasiklausė, sako kad lyg nieko. Iki namų dar penkiasdešimt km asfaltu, tai nuvažiavus kokius tris kilus variklis tik sugergždė ir supratau, kad amen. Tas mano konkurentas mane ir partraukė. Tai va tokia istorija.
Kokias galima padaryt išvadas? Iš tikrūjų, aš labai gerbiu mechanikus, tai kaip gydytojai, bet kažkaip paskutiniu metu užsiraunu ant apsišaukėlių ir dar susimoku kaip pridera. Manau reikia taikyt paprastą metodą, tik atsiliepimai ir rekomendacijos apie žmones kurie žino ką daro.
Ryt pakutinė diena, greičio ruožas gal ir sunkus, bet tik 40 km, daugiau simbolinis, o aš nebeturiu žirgo. Galiu pasakyt, kad labai puikiai praleidau atostogas, daug ko išmokau, o juk kartais būna daug blogiau, tad nėra ko liūdėt ir vistik....

Smelis
Dzūkų tankai nerūdija!
Dzuku_Briedzis

Post by Dzuku_Briedzis »

Labuks:) puikios naujienos, pagal Tuarego reglamenta galima naudoti atsargini motocikla kuri man mielai paskolino olandas :) taigi, vaziuoju ir tikiuosi neuzleisiu antros pazicijos iki pirmos truksta 21minutes, tiesiog per trumpas ruozas atkovot + mocas ne mano turiu saugot KTM690 :) lupa 180 per h iki
Dzūkų tankai nerūdija!
Post Reply