Nu nespejau prisiregistruot, o jau africa po zemem baigiat uzkast...stora, nevalyt, yra geresniu...
nu man mocas reikalingas ir ilgesnems kelionems(100km asfalto iki kaimelio) ir i miska palakstyt. hardistas nebusiu tai tikrai(bent jau taip manau) turiu nuziurejes 97m. su 2001 mataru, kaina ~9500lt. Verta ar ne? Paprotykit
tai koks cia protas, jei tik afrika bandes? viskas pareina lyginant. pabandyk honda cbr1000rr. labai geras motociklas. turetu tikrai patikti labiau negu afrika. nors zinoma taip pat stora ir nevalyt.
mindaugasa vol.2 wrote:tai koks cia protas, jei tik afrika bandes? viskas pareina lyginant. pabandyk honda cbr1000rr. labai geras motociklas. turetu tikrai patikti labiau negu afrika. nors zinoma taip pat stora ir nevalyt.
kaip su tokiu i miska vaziuot...skrist nebent
esu vazinejes su draugo gsx1300, bet donoru tapt nepanorau.
tik enduro iki 10k lt. domiko nenoriu, transalpas negrazu isvis, o daugiau nelabai ir apsisvietes esu..nu dar bmw ziurejau. vien zodziu subalamutinot
dunse wrote:
nu su tokiu nzn ar malonumas vaziuot autostrada 100km
bac bac kaip smagu pastoviai romatiskas svajones skaityt is net neturinciu moco. keliausiu, kitus krastus uzkariausiu ir i kaima ridikeliu nuleksiu... pradziai pavaziuok su mocu sezona ir tada sakyk o dabar imi eilini softa ir smaugi
Last edited by _heyy on 22 Oct 2008, 23:16, edited 2 times in total.
eik pas inpotentus i cioperiu skyreli. gausi pliusa nuo teo.
o gal bana geriau nuo ko nors...
ne ameba, o infuzorijos klumpele ar kaip ten
bet tai jus vistiek idomus, parasau kad man reik moco ir po pieva ir asfalta o jus...., nesu toks taiga kaip atrodau...