venspily, patys latviai, prie butelio, guodėsi, kad jie yra liurbiai, o vat jus litovcai - tai mokat bizniaut...Arvis wrote: ajo, prisiminiau ventspilio turgeli.
MotoTurgelis Rygoj balandzio 3
gal mes jiems is tiesu ipatingai atrodom. ne i tema, prisiminiau 90 pradzios istorija apie metalus. vieni banditai pardavinejo papigiai metalu - vis kas nors nuperka, juos sulaiko ant sienos, konfiskuoja krovini ir vel jiems grazina. taip ir sukosi kelis metus su tuo paciu kroviniu. ot laikai buvodidzhej wrote:baltarusiai ta pati kalba.
cia gal bendras kaimynu bruozas?
edit: uzsienieciu kaimynu
- Shadow
- Aukstadvario dievas
Latvijoj turgeliai geri, bet brangus, buvau uzpernai ten. Nebent reikia apsisukt kaip musu draugelis atsimenu. Mes jau ten 4 ryto buvom, tas is anksto nusipirko rema, paskui dvigubai brangiau pardave
Taip kelione atsiperka 
Bet man labiau toks turgelis estijoj patiko...
Bet man labiau toks turgelis estijoj patiko...
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…

nuotrauka atspindi siandiena vykusi moto turgu rygoje
puikiai matyti kiek buvo prekiu pries rengini ir po renginio 10 prekeiviu, 50 lankytoju (puse is ju organizatoriu ar siaip paprikolint atvariusiu baikeriu). Tad kelione nuo kauno iki rygos ir prekiautojo mokestis uz 50lt tikrai tapo puikia investicija Parsivezem puikia priekaba pilna daliu
Zodziu reikia pareklamuoti ka cia gi turim: Ogi daug padangu, ogi daug hondu varikliu, hayabusos daliu, kawasaki zx12r daliu, honda crf450 daliu, suzuki bandit 1200 daliu, suzuki v-strom daliu, suzuki rgv 250 daliu, tada daug IVARIU daliu kuriu kilmes nezinau. Jei reikia yra visokiu spidometru, ratlankiu, spoileriu ir t.t. jei kas domina - rasykite
.