torque wrench
torque wrench
Dabar sove mintis apie ivairiu varztu priverzima "pagal gamintoja"...yra pas mus pirkti tokiu raktu ir kur ir kokiu ju buna. Kas nors praktikuoja?
Senas geras metodas "is rankos" zinomas bet galvoju kaip su kita "teorine" puse...
Senas geras metodas "is rankos" zinomas bet galvoju kaip su kita "teorine" puse...
gal ir buna tokiu, bet de lnepraktiskumo matomai nelabai ir gamina.. bo lysti uzsukineti pvz. 10 Nm varzteli kur nors gyliau su 50 cm ilgio raktu pritaikytu sukti 100+ Nm gana nepatrogu. ir atvirksiai su uzsukineti pvz rata su maziuku rakciuku...
universalius trauzus gali pasiulyti tik ezio Ligitas...
as turiu 2 raktus 5-25 ir 25 iki kazkas 130, kolkas viska muzteko.
universalius trauzus gali pasiulyti tik ezio Ligitas...
as turiu 2 raktus 5-25 ir 25 iki kazkas 130, kolkas viska muzteko.
laba diena, radau paskutiniame puslapyje temą, tai pagalvojau, prikelsiu.
žiūrėkit, man reikia aiškaus išaiškinimo dėl dinamometrinių raktų už nebrangiai, t. y. 150+/-20 Lt.
reikia 19-110 Nm. būtų geriau kos 20-80 Nm, bet čia jau visai kitokios kainos. irankiusostine.lt siulo
force, kitos krautuvės visokius atseit vokiškus KS ir BGS ir t.t.
tai kaip skaitot - verta, ar daugiau naudos bus, jei ranką susikalibruosiu?
pasakykit, ką? o aš varau sezoną atidaryt, kol nevėlu.
žiūrėkit, man reikia aiškaus išaiškinimo dėl dinamometrinių raktų už nebrangiai, t. y. 150+/-20 Lt.
reikia 19-110 Nm. būtų geriau kos 20-80 Nm, bet čia jau visai kitokios kainos. irankiusostine.lt siulo
force, kitos krautuvės visokius atseit vokiškus KS ir BGS ir t.t.
tai kaip skaitot - verta, ar daugiau naudos bus, jei ranką susikalibruosiu?
pasakykit, ką? o aš varau sezoną atidaryt, kol nevėlu.
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
labadiena,
atrasau i tema:
remiantis patirtimi, nusuktu varztu skaicius virsija bet kokias logines ribas. tad paskutini karta ardydamas berga skolinausi is darbovietes du raktelius. viena dideli, kita maza.
dar skaitau, kad siaip daiktas butinas, nes bent jau man buna taip kad suki koki sudvarzti ir taip, na dar biski biski biski BLED! :/
va. kokio gamintojo - uz toki biudzeta su rodykle (cia is senesniu) arba kinietiskos alternatyvos... bet jomis nelabai pasitikiu. tie kur skolinausi buvo apupeni, principas kaip kinietisku is senuku.
atrasau i tema:
remiantis patirtimi, nusuktu varztu skaicius virsija bet kokias logines ribas. tad paskutini karta ardydamas berga skolinausi is darbovietes du raktelius. viena dideli, kita maza.
dar skaitau, kad siaip daiktas butinas, nes bent jau man buna taip kad suki koki sudvarzti ir taip, na dar biski biski biski BLED! :/
va. kokio gamintojo - uz toki biudzeta su rodykle (cia is senesniu) arba kinietiskos alternatyvos... bet jomis nelabai pasitikiu. tie kur skolinausi buvo apupeni, principas kaip kinietisku is senuku.
M`BaubZ wrote:laba diena, radau paskutiniame puslapyje temà, tai pagalvojau, prikelsiu.
þiûrëkit, man reikia aiðkaus iðaiðkinimo dël dinamometriniø raktø uþ nebrangiai, t. y. 150+/-20 Lt.
reikia 19-110 Nm. bûtø geriau kos 20-80 Nm, bet èia jau visai kitokios kainos. irankiusostine.lt siulo
force, kitos krautuvës visokius atseit vokiðkus KS ir BGS ir t.t.
tai kaip skaitot - verta, ar daugiau naudos bus, jei rankà susikalibruosiu?
pasakykit, kà? o að varau sezonà atidaryt, kol nevëlu.
+2/-14
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
- Abbath
- Kacergos extrymas
O mociute nesake kad su dinamometriniu raktu greiciau dirbasi?Vee Crunchy wrote:Dinamometrinis raktas, kaip ir geri stabdziai yra ameboms. For real jisai reikalingas tik svaistikliam, blokam ir galvom, visais kitais atvejais jausmas turi pareit is rankelas.
Užrašas ant Mindaugo tilto: Wilno nasze.
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
-
devil_racer
- 125cc tarp koju
aga, ypač kai varžtai nelūžta, ir nereik pradedant senukais, ir baigiant atstovais jų ieškotAbbath wrote:O mociute nesake kad su dinamometriniu raktu greiciau dirbasi?Vee Crunchy wrote:Dinamometrinis raktas, kaip ir geri stabdziai yra ameboms. For real jisai reikalingas tik svaistikliam, blokam ir galvom, visais kitais atvejais jausmas turi pareit is rankelas.
Tiesiog Devis.
ZX-10R
ZX-6RR
ZX-10R
ZX-6RR