Husky 610SM
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
apginsiu savo nomone:
a. reik ziuret kur ir kaip statai moca, ir ar jis gali nupult. pas mane niekas ten nevaiksto ir joks vejas nepucia, tad parpuoles nebuvo ir nematau kaip.
b. kadangi vasaros metu jis stovejo nekrutinamas ilgiausiai gal 1,5 svaites, uzsivedimo lengvumo ar sunkumo kranelio padetis neitakojo.
c. nuple, Rashydas gi pasake nemyzciot del to kranelio!
a. reik ziuret kur ir kaip statai moca, ir ar jis gali nupult. pas mane niekas ten nevaiksto ir joks vejas nepucia, tad parpuoles nebuvo ir nematau kaip.
b. kadangi vasaros metu jis stovejo nekrutinamas ilgiausiai gal 1,5 svaites, uzsivedimo lengvumo ar sunkumo kranelio padetis neitakojo.
c. nuple, Rashydas gi pasake nemyzciot del to kranelio!
+2/-14
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
pas tokius bergus yra 2 kraneliai sueinantys i karbamindaugasa vol.2 wrote:tai kranelis turi pozicija "rezervas", ar turi perjungima is vieno bako i kita kaip rezerva?storms wrote:visada isvaziuoju vazinetis pilnu baku
bergas eda is visu daugiausia, todel visada sustoju pirmas
abu jie turi 3 pozicijas ON/OFF/RES
paantrinu. taip darau, pastovei. tik ne akumas nuseda, o koja, jei nenuleidziutomasn wrote: jei motociklas ilgiau pastovejus sunkiai uzsiveda, cia kita tema. reikia nuleist is karbo sena nugaravusi benza ir atsidarius kraneli prileist naujo pries vedant. neatlikus siu veksmu - gresia zvakes sugadinimu arba akumo nusodinimu. arba ir tuo, ir tuo.
—
didzhej
didzhej
O as niekada gyvenime nesukineju kraneliu, laikau ant res kaip stormsas.
uzsikuria ar po valandos, ar po 3menesiu vienodai gerai.
Nedrocinant rankenos, ar netampant gazo troselio joks bendzas niekur ten nebega, nebent dapi$tas tas karbas iki 0.
Pas mane ir bakas 'apzergiantis' rema, bet abiejose pusese yra kraneliai su 3 padetim. Tai isprincipo galima sakyt kad jei sukineciau kranelius tureciau 2 rezervus
Kraneliu nesukineju todel, kad vazineju ne kroso trasoj ir pakatuskes dazniausiai uzima bent jau pusdieni, tai isvaziuojant full, ir paskui pasiplanavus kolonkese vel visi po full, tai ar sukinesi ar nesukinesi nuo to geriau nebus, maziau benzo neprades jimt.
p.s. atpasakojimas turetu but butuoju laiku, bo parduoc jau tas ccmas.
uzsikuria ar po valandos, ar po 3menesiu vienodai gerai.
Nedrocinant rankenos, ar netampant gazo troselio joks bendzas niekur ten nebega, nebent dapi$tas tas karbas iki 0.
Pas mane ir bakas 'apzergiantis' rema, bet abiejose pusese yra kraneliai su 3 padetim. Tai isprincipo galima sakyt kad jei sukineciau kranelius tureciau 2 rezervus
Kraneliu nesukineju todel, kad vazineju ne kroso trasoj ir pakatuskes dazniausiai uzima bent jau pusdieni, tai isvaziuojant full, ir paskui pasiplanavus kolonkese vel visi po full, tai ar sukinesi ar nesukinesi nuo to geriau nebus, maziau benzo neprades jimt.
p.s. atpasakojimas turetu but butuoju laiku, bo parduoc jau tas ccmas.