enruro apranga

Motofrakcijos Enduro skyrius
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

renaz jau rase del kelniu, bet noriu pasitikrinti: o koks butu variantas neimti "firminiu" uz 200ltl? su salyga, kad niekas cia neendurins 365d per metus. be to siltas turiu, reikia vasarai.
buvau siandie AIC, maniausi paimti vietnamo karo dalyvio kelnes, kurios "nesiaureja i apacia ir nevarzo judesiu"
deja suabejojau ar tikrai nevarzys judesiu su keliu apsaugomis? paciu apsaugu pasiimti nedasuto, bet pakankamai placios per kelius, per subine tiktu tik vidutiniam amerikieciui, t.y. juosmuo - 150cm.
kur rasti tvirto audinio, platejanciu (klioshas? galife?) ir neuzbrangiu kelniu?
aciu.
cross cojones PC
tomasn
Per daug prie kompo sedi

Post by tomasn »

jei duslintuvas neapsaugotas, sintetines kelnes megsta pasilydyti. medvilne maty geriau laikytu, bet snduro kelniu specifika tokia, kad vidineje keliu puseje siuna neslidzios odos lopa, kad nesviltu ir kad atsistojus geriau keliai kibtu prie sedynes
±
tckd
Dievas

Post by tckd »

nzn ar verta taupyt, liks simtas litu o kelniu neturesi.. :-k
less teeth, more tits.
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

tomasn wrote:jei duslintuvas neapsaugotas, sintetines kelnes megsta pasilydyti. medvilne maty geriau laikytu, bet snduro kelniu specifika tokia, kad vidineje keliu puseje siuna neslidzios odos lopa, kad nesviltu ir kad atsistojus geriau keliai kibtu prie sedynes
mano greblio duslintuvas pasaugotas. aic pardaliojamu vitnamo karo kelniu sudetis 50/50 medvilne ir poiesteris. puse bb? be to su pastorinimais kritinese vietose.
cross cojones PC
tomasn
Per daug prie kompo sedi

Post by tomasn »

turiu FOX krosines kelnes 34 dydzio. gerokai patrintos mano pirmosios MX kelnes. turi juokinga rudos spalvos lopa vidinej kelio pusej :albino:
Image

kadangi pats jau nebenesioju, tai galiu padovanot
±
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

deja, mazos :(
cross cojones PC
tomasn
Per daug prie kompo sedi

Post by tomasn »

aciu uz komplimenta :albino:
±
tomasn
Per daug prie kompo sedi

Post by tomasn »

dar pasiulymas pasiknis www.moto4u.lt elektroniniame kataloge. turi visokiu nuolaidu jie
±
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

As tai skaitau analogiskai - su AIC neturesi nei kelniu vazinejimui, nei 100 Lt. Turesi kelnes darzui ir sodui.

Kitavertus galima bandyt det apsaugas ant virsaus. Bet apie seksualumo proverzi cia daugiau eziukas gali pasapakot!

Vienareiksmiskai taupyciau, nevalgyciau beliashu nuo stoties, bet pajamciau tas foxines su nusegamom apaciom ir visais kitais geriaus. nu geros jos jei ant koju duslintuvu nemetai!
Добро пожаловать нахуй
zil130
Recpeta

Post by zil130 »

apsaugos gerokai pastorina koją.
tckd
Dievas

Post by tckd »

zil130 wrote:apsaugos gerokai pastorina koją.
ziurint kokios. mano pirmosios su kuriomis dar ir tinklini zaidziu tai lenda po eiliniais dzinsais.
less teeth, more tits.
storms
Dievo treneris

Post by storms »

tomasn wrote:turiu FOX krosines kelnes 34 dydzio. gerokai patrintos mano pirmosios MX kelnes. turi juokinga rudos spalvos lopa vidinej kelio pusej :albino:
o tai tas rudos spalvos lopas tirai kelio pusej? ne uzpakalio?
zil130
Recpeta

Post by zil130 »

tckd wrote:
zil130 wrote:apsaugos gerokai pastorina koją.
ziurint kokios. mano pirmosios su kuriomis dar ir tinklini zaidziu tai lenda po eiliniais dzinsais.
Tai bent, liekninančios apsaugos.
tomasn
Per daug prie kompo sedi

Post by tomasn »

storms wrote:
tomasn wrote:turiu FOX krosines kelnes 34 dydzio. gerokai patrintos mano pirmosios MX kelnes. turi juokinga rudos spalvos lopa vidinej kelio pusej :albino:
o tai tas rudos spalvos lopas tirai kelio pusej? ne uzpakalio?
uzpakalio pusej nebent rudas dryzhis! =; bet cia jau kreipkites, ponas, i рашыда
±
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

labadiena,
tai vis tik geriausiais pasaulyje moto batais teks pripazinti sidi crossfires srs?
kur pigiai pirkti vyrisko dydzio?
aciu.
cross cojones PC
Post Reply