Video iranga
nu te pas jus gal jios labai mikro
klausimas kaip pritvirtint toki daigta
http://www.itmix.lt/Multimedija/Video-k ... amera.html
klausimas kaip pritvirtint toki daigta
http://www.itmix.lt/Multimedija/Video-k ... amera.html
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
labadiena.
parasysiu, nes kai buvau jaunas filmavau keliones po londona su zzr'u.
ta hero kamera + tvirtinimas i vairo skyle (isikisa toks sudgalis su gumom). pasikelia pasireguliuoja, gali pasukt, parodyt snarglius savo. kamera nusiima elementariai, yoke'o tvirtinima palikdavau vietoj nakciai, nes ten ji israut reikia tureti raumeni.
kadangi i interneta nesukeliau nieko (bijau sest i belange ilgam) tai kol kas rezultato parodyti negaliu.
EDIT: a. o beje palyginus ta pacia gp pro hero (ar kaip ten ja) kamera su iki tol gveldentais DIY sprendimais - nepalyginsi. viskas paprasta elementaru, f-ju daug, batarejka laiko, laidu minimumas, baimes kad nukris prie dupem varant ant vienkes - nera. zodziu rekomenduoju.
parasysiu, nes kai buvau jaunas filmavau keliones po londona su zzr'u.
ta hero kamera + tvirtinimas i vairo skyle (isikisa toks sudgalis su gumom). pasikelia pasireguliuoja, gali pasukt, parodyt snarglius savo. kamera nusiima elementariai, yoke'o tvirtinima palikdavau vietoj nakciai, nes ten ji israut reikia tureti raumeni.
kadangi i interneta nesukeliau nieko (bijau sest i belange ilgam) tai kol kas rezultato parodyti negaliu.
EDIT: a. o beje palyginus ta pacia gp pro hero (ar kaip ten ja) kamera su iki tol gveldentais DIY sprendimais - nepalyginsi. viskas paprasta elementaru, f-ju daug, batarejka laiko, laidu minimumas, baimes kad nukris prie dupem varant ant vienkes - nera. zodziu rekomenduoju.
+2/-14
nu matai kaipM`BaubZ wrote:ką ten valdyt bevažiuojant? man atrodo, kad susireguliuoji, priklijuoji, o tada tik start/stop spaudinėt lieka?storms wrote:nu skocas nzn ar tynk, nes valdymas yra ant lcd :/
beje, o ta kamera turi skylę štatyvui prisukt? nors man tai baisu būtų, kad nuo kratymosi neatsisuktų/neišlūžtų.
kol neatlenktas lcd - jio nefilmuoja
jei ji atlenki ir apverti - tada te atsiranda valdymas, kuris greiciausia darys ka nori, jei te primatalinsi skotcho
taip, statyvo dziurka yra