Bullies on da ICE - 2009/2010/2011
Re: Bullies on da ICE - 2009/2010
o jūs man vadabar pasakykit: kai mieste taip kaip šįryt - nevalyta, nebarstyta - su koldkutteriais zjbs ar gaidis?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
kai dxja sniego su viskuo gaidys, px kad sukibimo uztenka, vistiek skesta mocas sniege, neuztenka motoro kad greiciau lekt. Su mano tamara tik antra saiba eina vaziuot, trecia ikalus jau pradeda dust...
Arba su paprastom slidėm, bet kai vėžių nėra, tai irgi gaidys. Su mašina zjbs.
aš klausdamas turėjau galvoj ant gatvės, ne per pusnis..
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
- ezhiukas
ant gatves sypu gaila, greit susidrozia ant asfalto
jei teoriskai ir vaziuotum su sypais gatvemis, tai praktiskai greitai nukostu koks gribas neisukes i posuki
±
- wundis
labadiena ledo ponios!
taigi naujieji ant nosies, o stai suzinojau kad norint sukisti auto=dekomp reikes nuskusti 2 mm nuo paskirstymo veleno! woho ! home-made sprendimai valdo. po nauju ieskosiu kur nuskusti, o kadangi tema ne apie tai, paklausiu: KK turi kas atliekamu vienam padangu komplektui (priekiui+galui?). aciu.
skaitytojai is sviezio surio krasto.
PS linkejimai nuo karviu!

taigi naujieji ant nosies, o stai suzinojau kad norint sukisti auto=dekomp reikes nuskusti 2 mm nuo paskirstymo veleno! woho ! home-made sprendimai valdo. po nauju ieskosiu kur nuskusti, o kadangi tema ne apie tai, paklausiu: KK turi kas atliekamu vienam padangu komplektui (priekiui+galui?). aciu.
skaitytojai is sviezio surio krasto.
PS linkejimai nuo karviu!
+2/-14
Abejoju ar kas turi atliekamu KK, man reik 50-100 bet nieks neturi tokio didziulio kiekio.
Kur naujaką?
nebutum kosmonautas zinotum kad kiek briedis atsiveze tiek tu koldkuteriu ir yra, visi kiti sedim pirstus ciulpiam akyse koldkuterio nemate. vis dar.emaz wrote:Abejoju ar kas turi atliekamu KK, man reik 50-100 bet nieks neturi tokio didziulio kiekio.
less teeth, more tits.
- Dzuku_Briedzis
Taip iseina kad briedis visus padarenebutum kosmonautas zinotum kad kiek briedis atsiveze tiek tu koldkuteriu ir yra, visi kiti sedim pirstus ciulpiam akyse koldkuterio nemate. vis dar.
Kur naujaką?
- Dzuku_Briedzis
nieko as nedariau. Pasitaike proga ikinkyt kolega. Pasinaudojau. Zinau, kad daugiau tokiu progu nebus, nes KK labai oro uostuose nemegsta
Dzūkų tankai nerūdija!
atlantiko bicui Vilniuje skambinu 3 kart per savaite. Gaunu atsakyma jusu adresu kolkas nieko nera, paskambinkit po poros dienu- bus kitas siuntinys. Pavelas i neiviena laiska neatsake.
Sekantis jurinis krovinys treciadieni. Laukiam.
Sekantis jurinis krovinys treciadieni. Laukiam.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."