Gimimo metai?rprznt wrote:tikiosi 35 tai ne amzius...
Naujiems MF nariams (prisistatymai)
Re: Naujiems MF nariams (prisistatymai)
noriu būt toks kaip aš
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
cia jau butu net uz pirmynykaalias wrote:Gimimo metai?rprznt wrote:tikiosi 35 tai ne amzius...
jeigu butu uz pirmininka seniau, reiketu bana deti.
Subordinacija :jopikhmat:
Subordinacija :jopikhmat:
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
-
faze
Labadiena, a cia registratura? Reiskias papuoliau kur reikia. Privalau prisistatyt: esu faze (realiam gyvenime Audrius, bet tai niekam neidomu tikriausiai)
Kodel fazĖ? nes pravarde ikale bendradarbiai, kurie nieko neraukia apie kryptingą elektronu judejima, aka elektrą. Pats aisku irgi tik apsimetu kad suprantu, svarbu kad anys tuom tiki.
Griztant prie temos: motostazas- trys sezonai. Jie pas mane kaip knopkes ant pianino - balta, juoda, balta.. Ant kiek smagi buvo pradzia, ant tiek susiktas buvo antrasis sezonas (ypatingas aciu Vilniaus greitosios pagalbos ligonines rupestingoms seselems, chirurgams- virtuozams ir studentams-praktikantams-kreivarankiams). Pagal logika siais metais laukia geras sezonas.
Pradzioj turejau Aprilia Pegaso. Dabar Husqvarna te610e su geltonom ir melynom spalvom. Ispazystu enduro motociklizma. Aisku, kad galutinai neprarast rysiaus su aGsfaltu, garaze dar kuri laika turejau ir supermoto ratelius. Bet siemet asmenybe susiformavo galutinai ir rateliai iskeliavo pas kita neapsisprendusi motoentuziasta.
Pavasaris, sezonas prasideda, ant dusios gera..
Kodel fazĖ? nes pravarde ikale bendradarbiai, kurie nieko neraukia apie kryptingą elektronu judejima, aka elektrą. Pats aisku irgi tik apsimetu kad suprantu, svarbu kad anys tuom tiki.
Griztant prie temos: motostazas- trys sezonai. Jie pas mane kaip knopkes ant pianino - balta, juoda, balta.. Ant kiek smagi buvo pradzia, ant tiek susiktas buvo antrasis sezonas (ypatingas aciu Vilniaus greitosios pagalbos ligonines rupestingoms seselems, chirurgams- virtuozams ir studentams-praktikantams-kreivarankiams). Pagal logika siais metais laukia geras sezonas.
Pradzioj turejau Aprilia Pegaso. Dabar Husqvarna te610e su geltonom ir melynom spalvom. Ispazystu enduro motociklizma. Aisku, kad galutinai neprarast rysiaus su aGsfaltu, garaze dar kuri laika turejau ir supermoto ratelius. Bet siemet asmenybe susiformavo galutinai ir rateliai iskeliavo pas kita neapsisprendusi motoentuziasta.
Pavasaris, sezonas prasideda, ant dusios gera..
o amebu skyrelio papildymas! ju ar velkom!

less teeth, more tits.
pavyzdinis prisistatymas
beje, ko cia atejei?
beje, ko cia atejei?
heh, patiko prisistatymas, dabar marsh i husqvarny skyreli ir nesugalvok atsakinet sioje temoje i kiekviena posta 
±
- Dzuku_Briedzis
Audrius cia tas, kur finishe Pegasa metydavo i teisejus?
Poza: maldele matacyklui
Poza: maldele matacyklui
Dzūkų tankai nerūdija!
Labas. Nuosirdziai sakau: likusio teksto neperskaiciau.faze wrote:Labadiena, a cia registratura? Reiskias papuoliau kur reikia. Privalau prisistatyt: esu faze (realiam gyvenime Audrius, bet tai niekam neidomu tikriausiai)
Leisk atspesiu: motas offroad enduro arba kazkas panasaus?
- ezhiukas
acpejai. Brytvininkai nyksta kaip rusis
Gaila cioperistai irgi 
-
faze
enduro enduro atspejo.
Briedi, buvau pasidaves viesajai nuomonei kad Pegasas sunkus motociklas, nelabai traukia, nekyla ir apsigavau- pasirodo atsuki juska ir neina nulaikyt. Uletel. 50% backflipo gavosi, ar kaip ten vadinasi. Is kitos puses pritruko ciumpamuju delno raumenu tvirtumo, nenulaikiau..
Briedi, buvau pasidaves viesajai nuomonei kad Pegasas sunkus motociklas, nelabai traukia, nekyla ir apsigavau- pasirodo atsuki juska ir neina nulaikyt. Uletel. 50% backflipo gavosi, ar kaip ten vadinasi. Is kitos puses pritruko ciumpamuju delno raumenu tvirtumo, nenulaikiau..
-
Wobbler
- Kacergos extrymas
aprilia valit
skaitau, pradek rasyti pilna revjuza i nepopuliariuju motociklou skyreli
nes tuoj gris mindaugasa vol.2 is atostogu ir pasakys 'Aha!! Gerb. Faze! Vazinejate su Aprilia - malonekite ataskaitele revjuzo pavidalu "Aprilia: seksas ar gemorojus?" ant stalo

skaitau, pradek rasyti pilna revjuza i nepopuliariuju motociklou skyreli
nes tuoj gris mindaugasa vol.2 is atostogu ir pasakys 'Aha!! Gerb. Faze! Vazinejate su Aprilia - malonekite ataskaitele revjuzo pavidalu "Aprilia: seksas ar gemorojus?" ant stalo
Nuoširdžiai sukilo noras sužinoti kodėl? Ačiū.
Username wrote:Labas. Nuosirdziai sakau: likusio teksto neperskaiciau.
ARBEIT MACHT FREI