Total: 3 km nuo vietos kur issikrovem Zverius!
Taigi reziumuojant galiu konstatuoti, kad nexuj pizdet' prie motociklo apie jo pardavima, tai jis padla ima ir pagaidina! BMW dievai nebuvo nuolankus uz mano keslus ir neleido vaziuoti:
1) nusedo akumas ne pamirsau isjungti degima per nakti (kol buse buvo);
2) uzkurus nuo laidu pastovei geso, nenorejo...
3) pabirbinau <30 min - net nerode akumas gyvybes pozymiu;
4) prasidirbus motorui iki "silto/darbinio" pradejo gesti, kaip tik pasukdavau runkenele...
Ir viso to pasekoje, susilusi motora net tryse ir net treciu begu uzstumti nepajegem ant asfalto... pezda! Skaitau gavau ko nusipelniau!
Saldytuvas uz viska atkresino ir dabar davolnas busike pakrautas ilsisi...
Oooo... nepamirsiu ir esminiu ivykiu.
Kada jau nusprendziau negadinti visiems sventes, sustojau "pesciuju take", vienoje puseje kopos, kitoje grazus miskas, zmones vaikstosi, patenkinti... sypsosi, tada ateina mociute su skeciu ir pasako: pasiklydai? vietinis? I mano atsakyma: nea, sugedau! Atsako: O kas tau leido cia vazineti? Sakau: As jau apie KM stumdau cia ji, tikrai nevaziuoju, ponia... Mociute: Aaa.. nu tai gerai, ziurek neuzsivesk, o tai "zalieji" nubaus!!!
Beto dar vienas begikas pastumdyt padejo! Nusikale taip, kad pradejo galvoti "begti" i masina!
Kiti klause ar negriuvau, ar nereikia paGelbos?
Kiti nieko neklause, su uzuojauta pro soneli ejo... sitie sauniausi!
Skaitau gavau pizdulei ir uz visus likusius 12+ nulekusiu miskuciu!!!
p.s.
Esme... zalieji galejo dar mane nubausti ir uz tai, kad MB liepiau privaziuoti iki vietos..! Pistuju taku!!! Uzvedziau nuo laidu ir dar SIEK TIEK ANT PILNAI palaksciau miskeliu!!!!
Bet tai kaip saldytuvas sokinejo! Jums reikejo matyti...
Ech...
Skaitau i KLP nuvykau ne be reikalo!
Saliut!