padangos
Re: padangos
tai reiskias su 003 irgi galimajara wrote:nea, W su 002 suko 1,16.
kiek pamenu
nuo jusu bajeriu man nestovi
su 003 galima.speeder wrote:tai reiskias su 003 irgi galimajara wrote:nea, W su 002 suko 1,16.
kiek pamenu
bet kad ju kaina yra tokia pati arba aukstesne nei kitu gamintoju pjaustytu slicku.
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
tai vienu skiriasi, kas cia tokio.
ta proga (kad ziedo metai) pastebesiu kad:
siandien big'ui pajemiau C17 Dakar prieki ir E09 dakar gala. woho! montavimo vakarelis numatomas jau sivakar!
ta proga (kad ziedo metai) pastebesiu kad:
siandien big'ui pajemiau C17 Dakar prieki ir E09 dakar gala. woho! montavimo vakarelis numatomas jau sivakar!
+2/-14
1.18 hebra vaziuodavu su medinem sudpadangem
padangos cia neriba
beje, 002 ir 003 kainos dabar LABAI patrauklios
padangos cia neriba
beje, 002 ir 003 kainos dabar LABAI patrauklios
gerai, su gatvinem ziede niekas nevaziuoja niekas nieko nezino, o kaip del amziaus, visur diskutuoja, bet isvados neaiskios, nauja padanga (bent transporto su 4 ratais) sako 5-6 metu jau negerai, kaip su mocais, radau nebloga kaina 2008 metu nauja reisingine padanga, verta demesio ar ne?
p.s as tai galvoju kad tokia nauja yra geriau negu 2011 metu padunge panaudota ziede uz tokia pacia kaina?
p.s as tai galvoju kad tokia nauja yra geriau negu 2011 metu padunge panaudota ziede uz tokia pacia kaina?
taip
jei sneki apie ta 002 - tikrai vertas demesio dylas
ne, continetalio race attack, bandziau kazkada road attack tai tikrai patikostorms wrote:taip
-
Wobbler
- Kacergos extrymas
Nezinant kokiu tempu sugebi matalint ziede, tai tau niekas neprirekomenduos kokias padangas pirkt.
Bet jeigu Pladui ant kulnu nelipi tai skaitau kad 016, Sportsmart ir Race Attack (t. y. Gatvinis briedas) uzteks per akis.
Be to, jei su piktom padangom ne piktai vaziuosi, tai atsiras 'cold tearing' ir jos ilgai netarnaus, o taip pat joms reikia tyre warmeriu (ar turi?), kad maziau temperaturiniu ciklu butu.
Bet jeigu Pladui ant kulnu nelipi tai skaitau kad 016, Sportsmart ir Race Attack (t. y. Gatvinis briedas) uzteks per akis.
Be to, jei su piktom padangom ne piktai vaziuosi, tai atsiras 'cold tearing' ir jos ilgai netarnaus, o taip pat joms reikia tyre warmeriu (ar turi?), kad maziau temperaturiniu ciklu butu.
padangu sildytuvai yra, prie geros nuotaikos kai dar buvau jaunas kacergoj budavo laikai 1.18-1.19,Wobbler wrote:Nezinant kokiu tempu sugebi matalint ziede, tai tau niekas neprirekomenduos kokias padangas pirkt.
viskas aisku, siemet gontkese bus lekiama su gatviniu briedu
Vataip atrodo Pirelis nuriedejes 8K km
- Attachments
-
- uploadfromtaptalk1348733577058.jpg (51.54 KiB) Viewed 3315 times
Peace ДА!
pute
As pakampiais neslankioju ir vingiuotais takeliais nesitrainioju. Iskelta galva tiesiai i sviesia ateiti!
Peace ДА!
na lyg jau ir laikas butu reziumuot heidenau k73. 10k su biskiu.
klausimas devilraceriui a da nuvaziosiu 10k jei vaziosiu tik posukiais?
klausimas devilraceriui a da nuvaziosiu 10k jei vaziosiu tik posukiais?
- Attachments
-
- WP_000609.jpg (107.87 KiB) Viewed 3105 times
less teeth, more tits.