tai šiuomi palosiu, kad jei turi Suunto ir naudoji Ubuntu, tai gali eit
Nes sinchronizavimo ir kitokių kompiuterinių pakrapštymų aplikacija - tik Langams ir Graužtukui
Tobiš - turi litų Suuntui, turėk ir windausui ar net eplui! O jeigu man senis šaltis atnešė? O šiaip litų nėr, todėl naudoju nemokamus softus?
tai dabar pradekime viska sinchronizuoti, ania? autluka su googlu, fotoaparata su picasa, feisbuka su viskuo is eiles, adresbuka su automobilio laisvu ranku iranga, kompa su telefonu, telefona su laikrodziu, dabar girdejau, - ismanus akiniai, tuos taip pat reikia sinchronizuoti? tuomet kiekviena tavo pirstelejima stebi google ir fbi, o virs visko - drakonas. ir pabandyk tik ko nors nesusinchronizuoti. tai gaunasi tas drugelio efektas: tu tik buitiskai pirstelejei, o i googles serverius tuoj ikrito 1Gb duomenu, nia?
nune. o kaip duomenus iš jo išlupt? kaip sužinot, kada širdis tabaluoja labiau - ar kai nuo Juozapinės kalno su dvyrka be stabdžių ir lenciūgo varai, ar kai bėgom ant savivaldybės stogo užvarai?
Wundi, su ubuntu aš turiu full legal OS ir kitą programinę įrangą namuose (iš to seka didžiulė vidine satisfakcija). Nes voKti negražu ir gali blogai baigtis. Plius senas kamputeris ant Ubuntu sukasi kaip naujas. Ko nepavyko pasiekt su lenkomanijoj pirktais windausais
nutaiva. Briedi, kam man reikia tos HEX kodo matricos? man KREIVES bliad duokit! Gražias.
Parašiau supportui ir pasiguodžiau kad jie bibei.
suunto supportas wrote:Thank you for contacting Suunto Customer Support.
We apologize for the inconvenience. We have forwarded your suggestion to the appropriate group in our company. Thank you for your feedback!
wine daznai isgelbet gali inoringa programa, kuri nesupranta nieko, isskyrus fortkes. O jei nori hakerniskiau - pasiimk Mono-Project Visai puse byrkos .NET emuliatorius
E katins acidaryk tema ir surasyk viska ka bandes, kad nereiktu siulyt?
Kad sugryzt prie laikrodziu paklausiu.
Kokaino nuo suunto imsi ar jau irgi bandes?