siurblys jr
bulgarkej tai cia negraziai ishprestas (net stormsas mane ishpizdavojo, del ko ash ji gerbiu). su ta salyga, kad balandi vienai dienai teks susigrazinti i normalia padeti (technikine varysiu), tai zhadu persikonstruoti dar kaip graziau.
o pas tave ryskiai itariu bus, ant vidinio posparnio prikaltas, ten uzh rato, jau prie shakes visai.
pas mane taip netelpa, nes ratas pernelyg siauras.
o pas tave ryskiai itariu bus, ant vidinio posparnio prikaltas, ten uzh rato, jau prie shakes visai.
pas mane taip netelpa, nes ratas pernelyg siauras.
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
pirmininke, ka jus suprante apie daigtu paskirti? ogi nieko!
ne skai paziuriu i jusu viena veidrodeli ir ta juokinga lempa ish kazhkokios tai traktoriu parduotuves, tai man kyla minciu del jusu galimybes pirmininkauti. skaitau, su tokiais komentarais tai gal i cioperistu kluba uzhsirasykite koki!
mentai gaidziai! niekada nestojau ir nestosiu ir dar fuku parodysiu!
p.s.
perku britwa be dokumentu, pigey. siulyti.

ne skai paziuriu i jusu viena veidrodeli ir ta juokinga lempa ish kazhkokios tai traktoriu parduotuves, tai man kyla minciu del jusu galimybes pirmininkauti. skaitau, su tokiais komentarais tai gal i cioperistu kluba uzhsirasykite koki!
mentai gaidziai! niekada nestojau ir nestosiu ir dar fuku parodysiu!
p.s.
perku britwa be dokumentu, pigey. siulyti.
As esu neseno kirpimo useris, delto man atrodo, kad apkatkeje butinas dalykas yra sudegintas kuro kiekis, jei pvz. 1000 km kaip seniau darydavo tevai ziguliams yra visiskai nepagristas skaicius (niekaip, bent jau mano mechaniniams suvokimams), delto galvoju pasakysiu kaip as dariau kelias aBkatkes sport masinai: pripili kuro ir uzvedes palieki kieme... paskiau po 1-2h burbinimo sedi pavaziuoji ~20-30 km ir vel burbini.. tada pakartoji operacija. Motoro nedrozi, bet ir netaupai - suki (kaip masinai) iki 4000rpm ir pan. - bet neduodi staigiu apkrovu.
Nieko tas mocas ne kitoks, sedi ir vazineji .. arba birbini ant laisvu. VSIUO.
Pasisakiau.
p.s. sport motoras siek tiek nemegsta ilgai vazineti (del savo uzsmaugimo), bet ... paskiau laiko visa sezona (nors kita vertus tik viena karta turejau motora kuris veze mane du sezonus: ralio ir ziedo) - pavydetina, bet numire jis per paskutini etapa, antrame (paskutiniame) Vaziavime!
hehe
Nieko tas mocas ne kitoks, sedi ir vazineji .. arba birbini ant laisvu. VSIUO.
Pasisakiau.
p.s. sport motoras siek tiek nemegsta ilgai vazineti (del savo uzsmaugimo), bet ... paskiau laiko visa sezona (nors kita vertus tik viena karta turejau motora kuris veze mane du sezonus: ralio ir ziedo) - pavydetina, bet numire jis per paskutini etapa, antrame (paskutiniame) Vaziavime!
—
didzhej
didzhej
- mindaugasa
- mindaugasa