kaip as varikli ploviau

Motofrakcijos Enduro skyrius
Post Reply
_hey
Pastovus ganerio lankytojas

kaip as varikli ploviau

Post by _hey »

taigi, kadangi visgi jau prisiruosiau skersti savo pirdalieto varikli, ir greitai surinkti atgal, nusprendziau nuvaziuoti iki plaunu pats nuplauti variklio.

taigi, pasistengsiu brytviska kalba papasakot kaip buvo:

nuvaliau dulkes ir po 6 savaiciu stovejimo uzsikure spol abarota (is trecio kicko) :!: toliau pasildes truputi varikli isvaziavau per sniega link aspfalto. tik uzvaziavus asfalta, asfaltas ir padangos buvo reikiamos temperaturos ir gerai kibo! posukiuose truputi nervino ir pririsaugojau smeliuko! dar jo daug ir tie nx ble k(^$^$(^$(()*&^% kelininkai dar nesiteikia jo nuvalyt. kaip jie drista ir ka jie sau mano!
toliau nuvaziavau iki plaunu pats, labai tikejausi sutikti tu nx bl k^%@&($#@$^ mentu, nes pries tai vaziavau masina ir daug ju maciau, o pas mane gy ner draudimo technines.
Nuploviau varikli labai stengdamasis ir sunaudojau du zetonus ir kazkur prapuole tas spol abarota. taigi teko palaukt kol viskas pradzius ir vel uzsikures myniau ant vienkes namo! griztatnt atsirado niauktas mersas, norintis palenktyniaut, bet nx aplenkiau ir nuvaziavau ....

pe. es. kadangi visiskai nesu brytvistas, tai pas mane ir technikine ir draudimas yra galiojantys :P :D
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

uzsikure "spol oborota" is "trecio kicko" :D :D :D
=D>

didzhej
Post Reply