Kaciargine 04.29
Kaciargine 04.29
Skaitau reikai palaikyt musu zvaigzdes!
gal jums reikia kokios pagialbos?
nesigedinkit, sakykit!
kas is frakcijiniu vaziuos pasirgt?
nesigedinkit, sakykit!
Re: Kaciargine 04.29
sekmandieni giedra, oro temperatura 1 - 13oC vejas siaures 5m/s.storms wrote:Skaitau reikai palaikyt musu zvaigzdes!
nesigedinkit, sakykit!
Last edited by Arvis on 25 Apr 2007, 11:07, edited 1 time in total.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
anyway, mes uz jus!
http://www.carmex-kiss.de/index.php?mei ... 4030662798
geras!storms wrote:anyway, mes uz jus!
Добро пожаловать нахуй
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
o! storms, gerai kad paklausei!
is tikro vakar snekejom su mindaugu kad reik palapines ir palaikymo komandos. idant nomalios palapines neturime, buvau pasiules pasiimti ta dvigule, kur naudojom musu romantiskoj isvykoj po europa. bet sake gal ne. tai gyvensim forestery (mindaugas) ir priekaboj (ash).
jeigu rimtai, tai betkokia pagalba i nauda!! jeigu butu kolegu uzdarame parke tai galetu labai praversti - vdrug sulakstyt kokio benzo ar pvz pasaugot daiktus kad buduliai neistasytu zajezdo metu. nzn ar gausim xaliavu praejimu komandos nariams - turetu paaisketi sestadieni ryte kai registruosimes.
taipogi butu dvasinga jeigu kas isploteriuotu motofrakcijos lipdukus ir man numeri "147".
is tikro vakar snekejom su mindaugu kad reik palapines ir palaikymo komandos. idant nomalios palapines neturime, buvau pasiules pasiimti ta dvigule, kur naudojom musu romantiskoj isvykoj po europa. bet sake gal ne. tai gyvensim forestery (mindaugas) ir priekaboj (ash).
jeigu rimtai, tai betkokia pagalba i nauda!! jeigu butu kolegu uzdarame parke tai galetu labai praversti - vdrug sulakstyt kokio benzo ar pvz pasaugot daiktus kad buduliai neistasytu zajezdo metu. nzn ar gausim xaliavu praejimu komandos nariams - turetu paaisketi sestadieni ryte kai registruosimes.
taipogi butu dvasinga jeigu kas isploteriuotu motofrakcijos lipdukus ir man numeri "147".
How do you get fast lap times? With ease.
mums su minde taipogi tarpuose reikes prasimantyti pramogu ir uzsiemimu, nes tvarkarastis toks:
sestadieni
08:00 registracija ir tech. komisija
...
12:30 C klases laisvos treniruotes
...
16:00 C klases kvalifikacija
sekmadieni
08:30 registracija ir tech. komisija (turbut kartoti nereikes, busim praeje sestadieni)
...
11:00 C klases apsilimas
...
14:10 C klases lenktynes
sestadieni
08:00 registracija ir tech. komisija
...
12:30 C klases laisvos treniruotes
...
16:00 C klases kvalifikacija
sekmadieni
08:30 registracija ir tech. komisija (turbut kartoti nereikes, busim praeje sestadieni)
...
11:00 C klases apsilimas
...
14:10 C klases lenktynes
How do you get fast lap times? With ease.