zirga galvas

Motofrakcijos Chopper/Cruiser/Custom skyrius
Post Reply
ezhiukas
Raudondvario karjero siaubas

zirga galvas

Post by ezhiukas »

suzinokime, kad mano senas dragstaras naujo savininko buvo perparduotas zirga galvom. Vakar regitroj isregistravom ir iskeliavo priekaboj i Latvija. Is 5 skambuciu gautu tik idejus skelbima, 4 buvo is Latvijos. WTF? Zirga galvas is Lietuvos visus motociklus nori supirkt ar kaip cia gaunasi?
Ta pacia proga vakar dar pralekiau. Po traktoriaus visiskai nivalit ir valdosi kazkaip idomiai. Nepaisant to kad yra kur kas lengvasnis uz traktoriu, valdymas kazkoks truputi nervingas, traktorius lengviau ir uztikrinciau sukasi
Arvis

Re: zirga galvas

Post by Arvis »

ezhiukas wrote:suzinokime, kad mano senas dragstaras naujo savininko buvo perparduotas zirga galvom. Vakar regitroj isregistravom ir iskeliavo priekaboj i Latvija. Is 5 skambuciu gautu tik idejus skelbima, 4 buvo is Latvijos. WTF? Zirga galvas is Lietuvos visus motociklus nori supirkt ar kaip cia gaunasi?
Ta pacia proga vakar dar pralekiau. Po traktoriaus visiskai nivalit ir valdosi kazkaip idomiai. Nepaisant to kad yra kur kas lengvasnis uz traktoriu, valdymas kazkoks truputi nervingas, traktorius lengviau ir uztikrinciau sukasi
Kaip visi zhinom zirgo galvas gali registruot matociklius pagamintus tik iki 2000m. Todel jie yra uzsipreze atnaujint lietuvos moto-uki. Uz tai nuolankiai jiems dekojam.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
ezhiukas

Post by ezhiukas »

mano dragstaras buvo 2000. Siaip kiek girdejau pas juos yra senesni nei 5 metai registruojami be problemu, o naujesniems daug vargo su visokiais sertifikatais.
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

naudodamasis iproga informuoju, kad XX'as rugseji irgi i Zirgija buvo isveztas... autoplius.lt
Post Reply