Bendras
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
tuo nori pasakyt, kad tau lynksmibes ir notikiai px?Renaz wrote:bbd!
cia va ka tik grizau is eilinio raidauto po oza feat. geruliai slaidai ant zoles, suoliukai per kalniukus ir pasiurpusios babutes. Jopsikmat kaip patiko.
Beje atradau, kad tas miskas tarp gel.vilko, ukmerges, zalgirio ir akropolio yra labai cool vieta raidautams. Isvis ten kazkokia oaze, gudus miskai, atrodo kad net ne vilnius. Nuo zalgirio gatves i virsu tarp tu prieskariniu sandeliu/katakombu eina labai status takelis, i katra su savo plikem as jau neikopciau, bet su spuoguotom padangom kada nors butinai tai padarysiu ir parasyisu apie tai knyga
Citus, Altus, Fortus!
mano diortas sugides 
siandien bandyta nuimt galva, ir per nemoksiskuma nenuimta, bo nedaejo kaip atleist grandines itempeja. po manualo paskaitymo dabar viskas aisku.
vienu zodziu situacija tokia - vineas voztuvas pasedes ir ciut vaiksto... matyt pavaziaves zemyn su visa kapsule. kodel? neklauskit nezinau.
ble reikes is kazkur gaut cilindro tarpine, be to pagal manuala reikia varztus sukt specialia jega, kai kuriuos varzstus tept lipniu tepalu ar kuo, kad neatsisukinetu.
Nx kokioj as gilioj parkej!
siandien bandyta nuimt galva, ir per nemoksiskuma nenuimta, bo nedaejo kaip atleist grandines itempeja. po manualo paskaitymo dabar viskas aisku.
vienu zodziu situacija tokia - vineas voztuvas pasedes ir ciut vaiksto... matyt pavaziaves zemyn su visa kapsule. kodel? neklauskit nezinau.
ble reikes is kazkur gaut cilindro tarpine, be to pagal manuala reikia varztus sukt specialia jega, kai kuriuos varzstus tept lipniu tepalu ar kuo, kad neatsisukinetu.
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
Pikta man nebent dėl to, kad, užsipylus benzo prie IX forto ir matalinant visą kelią 160-180, 20km prieÅ_hey wrote:heh miela girdeti tautieciu nuomone :mrgreen:efk0nas wrote: Pasikartosiu: visi enrūristai yra blogis beigi gėda Lietuvos žemelės motociklininkų bendruomenei!Visi po -190 ir 10 atsispaudimų!
o siaip pikta del to kad padangos pas tave netinkamos ar prosvaiste per maza :?:
Skaitau taip:
1. Pagal forumo rekomendacijas, tarpine galima ispjauti is asbesto ar kokio bb kur guli agrotiekime...
2. Specialiai jegai yra specialsu raktas ~90 Lt sanukuose arba skolinesi pas kolega (pas mane pvz. yra)
3. Varztu fiksatoriai specialus, gausi bet kur uz kapeikas, pvz. Loctite. matyt ten reikes vidutinio stiprumo laikymo....
o vat ka su foztuvais daryti reikes ir pan. tai jau nzn..
1. Pagal forumo rekomendacijas, tarpine galima ispjauti is asbesto ar kokio bb kur guli agrotiekime...
2. Specialiai jegai yra specialsu raktas ~90 Lt sanukuose arba skolinesi pas kolega (pas mane pvz. yra)
3. Varztu fiksatoriai specialus, gausi bet kur uz kapeikas, pvz. Loctite. matyt ten reikes vidutinio stiprumo laikymo....
Renaz wrote:mano diortas sugides
Aciu! Patiko.Rashyd wrote:Skaitau taip:
Sianakt susapnavau kaip nuimti grandines itempeja. Ryte nuvaziavau i garaza ri per 5 min. nuemiau. Stebuklas!
Beliko keleta varztu atsukt ir galva bus nuimta. Radau meistrus, kurie dirba su galvom, tai vezu ja pas juos ir jie ziuri ko ten tas voztuvas pasedes ir tvarko.
Belieka skubiai susiorganizuoti tarpine, ir jei daugiau nera nieko maut atgal kita savaite. Gal reikia pakeist kokius voztuvu salnikus prie to paties ar neverta?