Durnlop Qualifier
Durnlop Qualifier
nakagi vakar buvo suinstaliuotos sios padangeles
platesnis reviewas po savaitgalio
aciu uz demesi
aciu uz demesi
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
- mindaugasa
Re: Durnlop Qualifier
tuble sakyk kur instaliuotojai gyvena??? man irgi reik instaliuotstorms wrote:nakagi vakar buvo suinstaliuotos sios padangeles
aciu uz demesi
Re: Durnlop Qualifier
as zalgirio g dariauYvl wrote:tuble sakyk kur instaliuotojai gyvena??? man irgi reik instaliuotstorms wrote:nakagi vakar buvo suinstaliuotos sios padangeles
aciu uz demesi
nulupo dxj pinigu + ratus pac nuemes evziau
nepatiko
Dainius: 8-655-23212Yvl wrote:pasakok smulkiau prashom.
kantakta kazkoki irgi noretusi..
ir kas tas mistinis dainius lazdynuose?
Gyvena Erfurto g. garazuose.
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q ... =addr&om=1
Per centra zemelapio kur yra tokie "ratukai" tai ten garazai. Gyvena viename is ju ;) Ivaziavimas is erfurto gatves, kokia 100 m nuo Erfurto-Architektu sankryzos.
Computer lƶsen Probleme, die man sonst nicht hƤtte.
Nors anksciau Dainiu gyriau ir rekomendavau, bet dabar pasisakysiu neigiamai. Paskutiniu keliu apsilankymu metu manes netenkino nei Dainiaus zmoniu darbo kokybe nei apskritai ju poziuris i darba bei klienta. Dirba atsainiai, ruskanais veidais, nepaiso elementariu montavimo taisykliu, grubiai replikuoja i klausimus ir pastabas. Dainius labai uzsiemes todel irgi demesio neberodo (karta su storms laukeme ten valanda ar daugiau, nezinia del ko). Juolab pats nebesitepa ranku, todel nera ko tiketis, kad pries balansuojant kas nors bent zvyra nugramdys, nesnekant apie ratlankio nuplovima, kaip kad budavo daroma anksciau.
Koreshams su sudabrydziais gal ir gerai, bet as ten nebevaziuosiu ir kitiems nerekomenduoju.
Tuo paciu ne visai i tema, bet vis delto - teko penktadieni montuotis automobilio padangas A1 servise Kalvariju gatveje. Brangu, bet darbo kultura nustebino - PAGARBA!!
Koreshams su sudabrydziais gal ir gerai, bet as ten nebevaziuosiu ir kitiems nerekomenduoju.
Tuo paciu ne visai i tema, bet vis delto - teko penktadieni montuotis automobilio padangas A1 servise Kalvariju gatveje. Brangu, bet darbo kultura nustebino - PAGARBA!!
How do you get fast lap times? With ease.
As buvau pries pora sav. ten. Viska padare man net ranku teptis nereikejo nueminejant kazka, bendravimas buvo malonus, ruskani veidai nepastebeti. Paprasius sutepe grandine ir kaip nebutu keista to i saskaita neitrauke. Uzdavus keleta durnu klausimu (tai buvo pirmoji mano diena su VTR'u po N metu moto prieziuros pertraukos) mandagiai ir detaliai paaiskino. Tiesa ratlankio pries balansuojant nei plove nei vale, bet as net nesusimasciau del to. Dainiaus tadien nebuvo. Siaip man patiko, nors ir neturiu su kuo lygint. 
- mindaugasa
kojau ant zalgirio g. montuotoju pavaret? narmaliai dirba. geriausiai tai ten toks su akinukais varo. kainos ~60lt uz dvieju ratu permontavima, jei ratai nuimti.
lazdynai pigiau?
skaitau trys montiruotes po 15lt atsiperka staigiai. o balansavimas "is rankos", kaip veliau paaiskejo, ir rekomenduojamas oem kataloge ir gamintojas neiziuri problemos, kad nebuvo prasukta staklemis.
angluose, firminiuose dunlop ir pirelli stenduose balansavo vieshai "is rankos" ir viskas zjb.
tashkas
lazdynai pigiau?
skaitau trys montiruotes po 15lt atsiperka staigiai. o balansavimas "is rankos", kaip veliau paaiskejo, ir rekomenduojamas oem kataloge ir gamintojas neiziuri problemos, kad nebuvo prasukta staklemis.
angluose, firminiuose dunlop ir pirelli stenduose balansavo vieshai "is rankos" ir viskas zjb.
tashkas
notomorrow