Prieš pastatant žiemojimui prasukau kažkiek. Prisirengiau, ant snukio kaukė - tik akys matėsi (salininkų inkasatoriai ne mano darbas, swear), bet praeiviai kažkaip ilgiau užsižiūrėdavo Oras patiko.
Beje, beveik kiekvieną rytą pakeliui į darbą sutinku bičelį su baltu šalmu ant geltono krosavyko. Smaugia berods iš Pilaitės Narbuto gatve. Duočiau porą pliusų, bo smaugia bet kokiu oru. Respekta!
El Traxo wrote:
Beje, beveik kiekvieną rytą pakeliui į darbą sutinku bičelį su baltu šalmu ant geltono krosavyko. Smaugia berods iš Pilaitės Narbuto gatve. Duočiau porą pliusų, bo smaugia bet kokiu oru. Respekta!
man regis Zil130 gali duot tuos pliusas,
bet kad neprisistato, tai iseina kad reikia duot minusus.
Supratau.
Didziai gerbiami ponai motociklininkai (iskaitant ir motociklininkes), lenkiuosi Jums iki pat zemes (nes matot enduro prie dushios).
Ar gerai. Jei ka tai sakykit perdarysiu.
zil130 wrote:Supratau.
Didziai gerbiami ponai motociklininkai (iskaitant ir motociklininkes), lenkiuosi Jums iki pat zemes (nes matot enduro prie dushios).
Ar gerai. Jei ka tai sakykit perdarysiu.
kaip naujoke patarsiu..rasyk i skyreli.."Naujiems nariams"....
nors tuo nusizengiu punktui:
" forume neverta tiketis pagarbos, uzuojautos ar tarpusavio supratimo".
storms wrote:siuomi noreciau paklausti YVL ir drakono:
ar buvo isbandytas shtyrius?
ar patiko?
ar bandysit dar?
1. del perdem nemazo isragauto skanestu kiekio sestadienio vakara..tas daiktas namu nepasieke...( nakvojo auto priemoneje)tikimes siandien bus galimybe isiaiskinti...
2. labai nuliudau kai suzinojau kad jis ne man...ir ne tam...
3. jis tik Styrius!...o forma grazi...