shkias ir vel duslintuvai

Motociklų konstrukcijos klausimai, remontas
gonzas
Recpeta

shkias ir vel duslintuvai

Post by gonzas »

vat noreciau suzinoti, a kaip ten dusles gaminamos, skirtos tam tikrom kubaturom ir tt ar panasiai? kas buna kai uzhsidedi dusle nuo r1 litrinio ant 600 kubiku. guglu tingiu naudotis, telefonu irgi neskambinsiu.

renkuosi motofrakcijos pagelba!

:-k

uzh pagalba gausit perlu.
w919
Raudondvario karjero siaubas

Post by w919 »

visais atvejais nepritaikytas konkreciam modeliui duslintuvas yra blogai ir motociklas nevalins labiau nei iki tol. negi pritaikytas konkreciam modeliui duslintuvas yra blogai jeigu pagal jy nesureguliuojami karbiuratoriai. zodziu nepatariu.
How do you get fast lap times? With ease.
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

ash tik siaip pasidomejau, nieko pirkt nezhadu, bo nx kisht pinigus i ta bulgarke. vaziuoja ir gerai :)

siaip tik idomu.
mindaugasa

Post by mindaugasa »

as skaitau, kad nieko ten blogo nenutiks. su salyga, kad kolega nesuka redline'ais, nematalina uzguldes 60 laipsniu ir t.t. jei yra koks po ranka, ir galima be dideliu perdarymu uzdeti, tai ko nepabandyt?
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

na matai, jei ir deciau, tai jokiu matalinimui naudingesniu dalyku (torku, valinimu ir kitu tipsu) nereiktu. siaip, tik del grozio ir gal garso.

tai ir idomu, ka galima ishgauti ish 2 cilindru 500cc, tarkim imu dusle nuo Suzuki TL kazhkurio litrinio. pas juos ten dusles 2, tai tarkim man viena jo dusle tinka pagal kubatura.

tai kiek ir kokiu slegiu reik sudaryt ish motociklo, kad duda kauktu kaip reikiant ir tt.

pas ziurke nenoriu stocko perdarinet
w919

Post by w919 »

e, o tai kaip flatspotai??

jeigu rimtai, tai pas buvusi mano 919 man labai nepatiko kaip duslintuvas sugyvena su karbais. valina gerai, bet tik biski palaukus ir ant aukstu apsuku. va ten tai flatspotas.
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

zodziu, bybis gaunasi.

uzhsiparinsiu kuria diena, tai ir imsiuosi pimpalo ilginimosi :mrgreen:
siaip draugelis ish amerikos daug dauzhtu mocu atveza dalimis, tai pas ji dudu pilna visokiu, ibrezhtu, ilenktu biski ir tt. tai vis siulo imt pabandymui kokia uzh palankia kaina (sugersim ir tiek).

tai vat man stock'a kadangi pjaut reiktu, tai ir domina visos subtilybes.

ir ishvis, siaip tai uzhpi.. tas shvilpukas duslej, net Velnias juokesi ish manes :^o
mindaugasa

Post by mindaugasa »

w919 wrote:e, o tai kaip flatspotai??

jeigu rimtai, tai pas buvusi mano 919 man labai nepatiko kaip duslintuvas sugyvena su karbais. valina gerai, bet tik biski palaukus ir ant aukstu apsuku. va ten tai flatspotas.
tai pas tave buvo shirshe? o!
o pas gonza, uzsidejus nuo tlr'o duda nevalins prie mazus. neishbezdes. beeeet jaaaau kaaaaip griebs! prie aukstu!
paskum pakeisim ishmetivo voztuvus, del nuliesejusio mishinio ir tiek.
realiai nemanau, kad butu labai kazkas. reiki galu gale pasimatuot tas dudas. t.y. vidinio vamzdzio ilgi ir diametra. vis bus kazkas aiskiau. gal ten pvz. nelabai skiriasi?
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

ash net nebezinau kaip cia elgtis. nu vat niezhti nagai man. ziema niezhtejo - persidaziau, ferencas veidrodelius atveze.
paskui niezhtejo snukeli pasikeist - pasikeiciau.

dabar niezhti nagai link dusles.
ir dar jauciu niezhtes nagai susigalvot, kaip vietoj buginiu stabdziu gale, pasidaryt diskinius.

zinau kad pigiausia ir paprasciausia butu nusipirkt kita motocikla, su jau gamyklishkai ishgvildentom tokiom idejom.

ale vat man nagai niezhti ir nervas ima, noriu pats daryti. toks jau mano budas :roll:

net prisiminiau kaip budamas 11 metu. vasara i kaima ishtremtas surinkau ishskelta ir i dezhe paberta jawos sheshkes varikli ir net idejau i remus. tik kitam pritruko jegos. ale surinkau gerai, nors pisausi visa diena iki vakaro. iki tol nebuvau nieko skeles ir ardes. kita ryta jawa jau stumdem kieme, kol uzhsikure.
w919

Post by w919 »

meluoji!

jeigu rimtai tai daryt tokius perdarymus kaipo stabdziu upgreidas tokiam motociklui kaip kawasaki er (gaila storms atostogauja, pasakytu ka apie jy galvoja) yra nesamone ir taskas.
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

vo, dar vienas garazinis...

nelisk tu prie tos dusles - is sudo vasko neispausi... pataupyk geriau, kokai rimtene makake paimsi neshudmaliaves.. ismok megzti - gal pades...
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

nerekit ant manes. [-o<

zinau kad nesamone, tai ir nelysiu. siaip parke uzejo del dusles ir stabdziu :)

ale ka veikt tada. parasiau vaiduliui apie sintetine apranga, ka cia dar parasyt ish savo patirties.....
Username
Dievas

Post by Username »

mindaugasa wrote:as skaitau, kad nieko ten blogo nenutiks. su salyga, kad kolega nesuka redline'ais, nematalina uzguldes 60 laipsniu ir t.t. jei yra koks po ranka, ir galima be dideliu perdarymu uzdeti, tai ko nepabandyt?

[-X
Image
Vee Crunchy
Pastovus ganerio lankytojas

Post by Vee Crunchy »

Ant mano 1200 oil cooled mutanto vienu momentu buvo uzdeti karbai nuo 750, o dooda - ziurkes transformuotas stockas. :gay:
O va ten tai buvo FLATSPOTAS.. :violent1: Prie zemu atsukdavai gaza, tai jis net suletedavo, kazka bezdedavo persdavo, o dar po kokiu 500rpm per viena nanosekunde prasiverdavo inferno vartai ir tada belikdavo tik laikytis ir pray for mommy dearest [-o< Midrange'as buvo ziaurus, prie aukstu irgi rippindavo (kas nebudinga 1200). Kadangi komutatorius buvo irgi nuo 750, tai motoras galedavo suktis 2000 rpm daugiau nei jam priklauso.. Va tas tai buvo bezdzionzmogiams subalansuotas motas.. :teeth: Mental!
Citus, Altus, Fortus!
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Vee Crunchy wrote:Va tas tai buvo bezdzionzmogiams subalansuotas motas.. :teeth: Mental!
Bleeee! Ju maid maij day Vee. Sedziu ir zvengiu prie kompo!!! :rock:
Post Reply