tai pas mane susisega kelnes su striuke. uzhtrauktuko modelis ir ilgis atitiko kuo puikiausia, nors gamintojai skirtingi (standartas matyt kazhkoks). o priekyje irgi susisega, ale leidzia turbut del mano minetu priezasciu, kaip kad toj vietoj sustoja vanduo (kunas susilenkes, panasiai zinau kad buna ties alkunemis).w919 wrote:dekavoju gonzui uz patarima. naudoju Probiker "ziemines" waterproof pirstines - leidzia vaziuoti dvi valandas lietuje iki kol pradeda slapti. viduje kaip ir mineta tik sioks toks nezymus vesumas jauciamas, net nepasakyciau kad dregna. rekomenduociau.gonzas wrote:na, kaip ponas galejote matyti dvasingame zbore pushynelyje, tai naudoju tekstiline apranga su apsaugom.
striuke PROBIKER, kelnes gi VANUCCI. taip jau nutiko, kad naujo pilno komplekto ant saves neradau, tai pirkau padaliam
striuke noreciau kad butu kaipnors susegama su kelnem (taip buna?) - gal tada ir vandens ten kur nereikia neleistu. dar butu privalumas imanomai civiline isvaizda (vienspalve pilka butu pats tas) rysium su tuo kad dabar tenka vazineti i darba (kur yra privalomas kostiumas su kaklaraisciu - su raudona odine striuke ir shalmu kartais keistai nuziuri).
modeliu dabar nebezinau, einu pabandysiu surasti.
nerasho nieko nei ant kelniu nei ant striukes. modeliai tikrai buvo ant etikeciu kai pirkau, ale nuplesiau.
mano tai juoda su trupuciu pilkos. civilishkai atrodo, tinka prie ivairiu mocu. universali tokia.
fotkes mano su apranga ir plika galwa yra kazkur galerijoj.