gal kas ciupinejot sita
Moderator: Supersport
gal kas ciupinejot sita
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbima ... i&id=66904 ????
verstas ant desnio sono, neatrodo kraupiai, bent jau fotkese.
dar yra kaune variantas http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbima ... i&id=65001
atrodo kraupiau ir kyla itarimu del priekiniu shakiu.
antradieni bandysiu paziuret.
kritika priimu drasiai, nx nesiuntinesiu.
verstas ant desnio sono, neatrodo kraupiai, bent jau fotkese.
dar yra kaune variantas http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbima ... i&id=65001
atrodo kraupiau ir kyla itarimu del priekiniu shakiu.
antradieni bandysiu paziuret.
kritika priimu drasiai, nx nesiuntinesiu.
jau geriau guldyta ant shono pirksiu, nei kad su xenonais ledini. be to, nepaminejau vieno faktoriaus - esu kwakofilas. todel jis man gali buti tik zalias arba juodas. ish bedos sidabrines spalvos.Username wrote:http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbima ... i&id=68136
todel raudonas variantas atmestinas. o be to, neturiu tiek litu, kiek ten prasoma. aciu uz pasiulyma.
stormai, gauni +1 uzh mano pasirinkimo pritarima ir minus viena uzh komposto dezes bauba (hahaha, jauciu mindaugasa jau gasdina savo vaikus ta komposto deze). kadangi is pradziu uzhdejau pliusa, tai minuso uzhdet nebejna. lieki pelne
gonzas wrote:jau geriau guldyta ant shono pirksiu, nei kad su xenonais ledini. be to, nepaminejau vieno faktoriaus - esu kwakofilas. todel jis man gali buti tik zalias arba juodas. ish bedos sidabrines spalvos.Username wrote:http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbima ... i&id=68136
todel raudonas variantas atmestinas. o be to, neturiu tiek litu, kiek ten prasoma. aciu uz pasiulyma.
stormai, gauni +1 uzh mano pasirinkimo pritarima ir minus viena uzh komposto dezes bauba (hahaha, jauciu mindaugasa jau gasdina savo vaikus ta komposto deze). kadangi is pradziu uzhdejau pliusa, tai minuso uzhdet nebejna. lieki pelne
Tas variantas tik pavyzdys.
Kiek tu manai kainuotu tau galutinai 13500Lt dauztas? Uz 1000lt tikiesi susitaisyti??
Be 3000Lt nieko normalaus nepadarysi, taigi galutine kaina su visom registracijom ir sutvarkytu motu butu nuo 16500Lt
Ta varianta uz 18.5 nusideri iki 17000Lt ir turi tas pacias babkes bet tvarkinga mota*. Kitaip tariant ieskai nedauzto ir laimingai vazineji. O dauzto tu normaliai niekada nesusitvarkysi, vistiek tai vairas tai ratlankis tai dar kazkas bus kreiva.
* su salyga kad jis tvarkingas. Ta _galima_ patikrinti.
rankas turiu, ka imanoma (dazymai, plastmases ir tt) pats susitvarkysiu. zinau kad pabrangs, bet tokiu atveju busiu pasidares viska pats ir busiu garantuotas.
o kad ta raudona ninze nedauzta ir nebuvus remonte - abejoju (gal be pagrindo). bet kokiu cia bus galima perkelt i kulinarini-medicinini: TA RAUDONA SPALVA IR ZENONAI mane vercia VEMT. arba ash nesveikas.
o kad ta raudona ninze nedauzta ir nebuvus remonte - abejoju (gal be pagrindo). bet kokiu cia bus galima perkelt i kulinarini-medicinini: TA RAUDONA SPALVA IR ZENONAI mane vercia VEMT. arba ash nesveikas.
manau neabejok ir nezinia koks meistrelis ja tvarke.o kad ta raudona ninze nedauzta ir nebuvus remonte - abejoju
spalva tai skonio reikalas, bet zenonai nors ir atrodo bling bet apsviecia kelia 5x geriau uz bulbs. jei jau ziuri apibruzinta varianta, tai toki ir imk, betvarkydamas issiaiskinsi jo trukumus, juos savo rankom sutvarkysi ir zinosi,kad jis jau patikimas.TA RAUDONA SPALVA IR ZENONAI mane vercia VEMT. arba ash nesveikas.
o sveikata visada gali pasitikrint
race your life
Manai jeigu dauztas tai variklio priestai jau niekas nepjove? Ar tu tikiesi tik plastmases dazyti ir manai kad jeigu griuvo motas tai shakems, vairui, diskams ar radiatoriui nieko nebus atsitike?gonzas wrote:rankas turiu, ka imanoma (dazymai, plastmases ir tt) pats susitvarkysiu. zinau kad pabrangs, bet tokiu atveju busiu pasidares viska pats ir busiu garantuotas.
Daug daugiau apipisama kai yra stipriau dauztas motas, jis davedamas iki "vidutinio dauztumo lygio" ir parduodamas kaip "tik ant sono griuves". Daug lengviau tokiame mote kazka paslepti negu visiskai lediniame. Plius ledinius kai kada normalus zmones parduoda, o dauztus dazniausiai perekupai.
Pirk normalu, sveika mota ir vazinek kaip normalus zmogus.
o sveikus parduoda laike po paklode ir tik sekmadieniais paklode nuima, fotke padaro one lt idet ir vel uzdengia.
(zinoma tokiu yra ir pirkt ju motus gerai yr (isskyrus, kad poliruoti ratlankiai buna sucks
), jei tinkama kaina suderi, bet yra dar ir naudojanciu motus pagal paskirti).
dauzta parduoda, kad jis dauztas ir laikinai nevaziuoja
cielas gali but jau krites anksciau, ir net nekart, dar pavazinetas ir tik tada parduodamas, arba siaip pjautas ant ratelio, negyva sankaba, deze ir pan, ka daug sunkiau remontuot, nei nauja radiatoriu uzdet, kurio gedimas buna akivaizdus.
2 username: a) ar neteko nugriut su motu? b) jei mobilu nuo stalo numeti ar ji ismeti (mikro itrukimai ir visa kita
)?
dauzta parduoda, kad jis dauztas ir laikinai nevaziuoja
cielas gali but jau krites anksciau, ir net nekart, dar pavazinetas ir tik tada parduodamas, arba siaip pjautas ant ratelio, negyva sankaba, deze ir pan, ka daug sunkiau remontuot, nei nauja radiatoriu uzdet, kurio gedimas buna akivaizdus.
2 username: a) ar neteko nugriut su motu? b) jei mobilu nuo stalo numeti ar ji ismeti (mikro itrukimai ir visa kita
race your life
Tiek vienas tiek kitas variantas gali buti apgaule. Bet tam yra akys ir ausys kurios padeda atskirti kur apgaule kur ne.
Jeigu nusimanantis zmogus patikrins ledini mota (patikrins normaliai) ir neras prie ko prikibti, tai nesvarbu kokia jo praeitis, tu su juo galesi normaliai vaziuoti ir problemu neturesi.
O tas kuris sudauze, tai jau gerai uzpjoves irgi buvo. Ramiai ir atsargiai vaziuojant avarijos padaromos reciau negu ant vieno ratelio gatveje tarp masinu.
Jeigu nusimanantis zmogus patikrins ledini mota (patikrins normaliai) ir neras prie ko prikibti, tai nesvarbu kokia jo praeitis, tu su juo galesi normaliai vaziuoti ir problemu neturesi.
O tas kuris sudauze, tai jau gerai uzpjoves irgi buvo. Ramiai ir atsargiai vaziuojant avarijos padaromos reciau negu ant vieno ratelio gatveje tarp masinu.
nu ne visos avarijos buna kaip pas mane, i audi bulkos shona. buna kad ir ratas pabega ir tenka prigult. dar buna kad nuo kojeles nukrentaUsername wrote:Tiek vienas tiek kitas variantas gali buti apgaule. Bet tam yra akys ir ausys kurios padeda atskirti kur apgaule kur ne.