as tai skaitau, kad idealus derinys buvo rossi/rcv211
galejo dar pora chempionatu laimeti
o dabar viskas sudetingiau
MotoGp 2008 lenktynininkų sąrašas/Už ką labiausiai sirgsite?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Kadangi man Valės stilius patinka, balsavau už jį. Gal jam ir pradeda trūkti motyvacijos, ir technika paveda, o bet manau, kad dėka "jauno-gaidžiuko-čempiono" Lorenso ambicijų jam ir vėl "v žope gordost zaigrajet". Plius Valės patirtis. Taigi, nurašyti daktarėlį dar anksti.
Rūkalis Stoneris sezoną pravarė kaip iš natų, jam į dugną kristi ikaip ir nelogiška būtų.
Haydeno 2006 m. sezonas man panašus į L. Hamiltono 2007 m. - nuolatiniai podiumo mindytojai. Kažkodėl galvoju, kad šį sezoną jiems seksis vienodai - arba vėl kartu mindys podiumus, arba abiem nesiseks
Rūkalis Stoneris sezoną pravarė kaip iš natų, jam į dugną kristi ikaip ir nelogiška būtų.
Haydeno 2006 m. sezonas man panašus į L. Hamiltono 2007 m. - nuolatiniai podiumo mindytojai. Kažkodėl galvoju, kad šį sezoną jiems seksis vienodai - arba vėl kartu mindys podiumus, arba abiem nesiseks
How does you do?
Taip Jorge irgi turi potencialo. Bet koks tas jo potecialas bus matytinepykit wrote:Manau nereikia pamirsti ir Lorenzo. Jei susilostys tokia situacija, kad Yamaha valins, o Bridgestonai luzins tai jis bus vienas is pagrindiniu pretendentu. O talento biciukas turi, beigi yra naglas kai tankas, o sporte tai privalumasUsername wrote:Tam kad buti champu, reikia buti greitam. Jis nera greitas. Taskas.
Daug daugiau shansu turi pedrosa negu jis (ka parode jau praeita sezona), zinoma stoneris ir beabejo rossis. Jeigu viskas susiklostys su Yamaha O.K. Rosis vel visus suvalgys. Jeigu ne, tada Stoneris. Kitais ar dar kitais metais galbut Pedrosa. Bet ne Haydenas.
“Technically, I am not at Valentino’s level and don’t know how long it will take to get there, but I know for certain I will,” - Jorge Lorenzo.