Kazkada anksciau atrodo mindaugasa cia rase apie Amerikieciu nuo nulio kuriama sportbaika Motoczysz C1.
Tulas Michael Czysz, istorines saknis turincios motofamilijos atzala sumane ir bando sukurti geriausia pasaulio motocikla. Pradine ideja, kaip suprantu, buvo startuoti MotoGP, taciau akivaizdu, kad pradejus su 990cc varikliu jiems iki ten dabar dar gerokai toli.
Del ko prisiminiau - vakar per Discovery rode tikrai idomu dokumentini filma apie si projekta. Reikalas tikrai ispudingas. Kas nemate - rekomenduoju susirast programa ir paziuret kada kartos, vadinasi amerikoniskai tupavotai "Birth of a Racer". Man patiko.
Development BLOG'as ir daugiau info apie projekta cia:
http://www.motoczysz.com/club/
o cia trumpai paaiskinta apie 990 cc darbini turi, MotoGP ir kuo turetu pavirsti sis projektas ateityje: http://www.motoczysz.com/club/?p=43#more-43
Motoczysz C1
Motoczysz C1
How do you get fast lap times? With ease.
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
Idomus trantas, teko mazumele pasiskaityt anksciau. Bet marketiniginiu poziuriu pavadinimas yra totalus pravalas. Ka apie tai galvojat?
P.S. is tokiu garaziniu geniju sukurtu motu mano tope saugiai lyderiauja Britten.
P.P.S as kaip tik dabar savo laboratorijoj developinu racer'i pavadinimu Leonavicius. Kada nors aprasysiu apie tai.
P.S. is tokiu garaziniu geniju sukurtu motu mano tope saugiai lyderiauja Britten.
P.P.S as kaip tik dabar savo laboratorijoj developinu racer'i pavadinimu Leonavicius. Kada nors aprasysiu apie tai.
Citus, Altus, Fortus!
Aha. Bet matytum kiek jie prisigamine maikiu, lipduku, apsiklijave sunkvezimius, plakatu "The History of American Motorcycle" su savo nuotraukom kai jo tete mazas buvo taip kokiais 1958-ais ir tt. Nu taip biski Soichiro Honda ruko.... Zodziu marketingistai ten ikinkyti kaip reikalas.Vee Crunchy wrote:Idomus trantas, teko mazumele pasiskaityt anksciau. Bet marketiniginiu poziuriu pavadinimas yra totalus pravalas. Ka apie tai galvojat?
Tai vienas aspektu kuris biski erzino/kele sypsena ziurint filma.
BTW, tas kalamburas tariasi [moto ciz].
edit: ple, nepasisakiau savo projekto pavadinimo. w-twin!!
How do you get fast lap times? With ease.