buvau trasoj pasizvalgyt... prie starto finiso linijos, skersai visa trasa, israustas 10m plocio katlavanas... kazkoki drenaza mol vede...
apvazevau rata, bonku pridauzyta, akmenu pilna, karoce pilnas GAIDYSSSS, ir kada mes ten galesim treniruotis, tai tik pats Dievas zino... Ir man dar idomu, kokia trasos bukle bus per gonkes
Nauris wrote:buvau trasoj pasizvalgyt... prie starto finiso linijos, skersai visa trasa, israustas 10m plocio katlavanas... kazkoki drenaza mol vede...
apvazevau rata, bonku pridauzyta, akmenu pilna, karoce pilnas GAIDYSSSS, ir kada mes ten galesim treniruotis, tai tik pats Dievas zino... Ir man dar idomu, kokia trasos bukle bus per gonkes
ajo, griovys ten buvo jau gruodzio men kai lekem megeju raly. bet trasa buvo OK.
gal ten nusausins ta bala, kur startuojant po lietaus reikia kojas aukshtai kelti? skaitau, projektas vertas 1.5-2mln. litu, uzmaziau niekas neapsiims net.
o jei butu nepagaileje (ot kur taupuoliai!) koki 4mln. tai po trasa praeitu pozemine raketa iki reikiamos vietos.
mane nervina jako taupumas!
Nauris wrote:
ale tave tai jis gerai ismaude, pasieme 15k uz etapa, ir tik po to pareiske kad jam ble vistiek nuostolinga, ir gonkes bus tik viena diena
Nauris wrote:
ale tave tai jis gerai ismaude, pasieme 15k uz etapa, ir tik po to pareiske kad jam ble vistiek nuostolinga, ir gonkes bus tik viena diena
derinu ne naujas bet labai gero stovio padangas is UK, reikalas sprendziasi dabar, tad pageidavimus galima teikt.
Pjaustytas slikas 30svaru be parvezimo
190/60 dunlop gp
180/55 yra tik 4(Mazas ima 2) brigestone
120/70
lietaus
derinu ne naujas bet labai gero stovio padangas is UK, reikalas sprendziasi dabar, tad pageidavimus galima teikt.
Pjaustytas slikas 30svaru be parvezimo
190/60 dunlop gp
180/55 yra tik 4(Mazas ima 2) brigestone
120/70
lietaus
kas tas mazas? akoks modelis? kitas 2imu as (180ismieros) lietaus irgi paimciau komplekta,yr da mesos?kelintu metu? aciu