Taigi po paskutiniu skrydziu zirmunu g. beigi artejant naujam sezonui nusprendziau kad yra du budai didinant sauguma su motu: protas+gazo rankenele (cia didzioji dalis) ir apranga /apsaugos / etc.
Tam reikalui Austrijoje uzsukau i viena parde ir (kaip netiketa) viska ten radau, reikiamo dydzio ir ivairiu variantu. Buvo isigytos atitinkamos prekes:
Dainese Laguna Seca 2 piece suit:
Dainese "Full Metal Racer" Pirstinkos:
Sidi Vertigo Corsa botai:
O taipogi Dainese apsaugos priekis + galas:
Na ir kepalelio bliudelis dar (Shoei XR1000 graphics):
Manau kad o bet taciau kiekvienas su brytva and ko. turetu isigyti ir vazineti su apsaugom kiek imanoma geresnem / daugiau ju.
Username wrote:Taigi po paskutiniu skrydziu zirmunu g. beigi artejant naujam sezonui nusprendziau kad yra du budai didinant sauguma su motu: protas+gazo rankenele (cia didzioji dalis) ir apranga /apsaugos / etc.
Vee Crunchy wrote:Patiko subtiliai neissaukiantis kostiumaitis. Batai biski transformeriski, bet turbut geri. Shoja turiu, patinka, bet svilpauja.
Renkantis batus pagrindine salyga buvo kulno papildoma apsauga. Ta turi pagrinde Xpd 7r, Alpinestars'ai ir Sidi. Taciau pirmieji du ja turi viduje bato, o pas Sidi isoreje. Girdejau kad viduje ji nera labai patogi kojai, todel pasirinkau trecia var.
Vee Crunchy wrote:
Bet tai pala.. o kur ir kada pagrindine preke?
Dar nieko neaisku , manau kazkada veliau
Last edited by Username on 04 Apr 2008, 16:24, edited 1 time in total.
Username wrote:
Renkantis batus pagrindine salyga buvo kulno papildoma apsauga. Ta turi pagrinde Xpd 7r, Alpinestars'ai ir Sidi. Taciau pirmieji du ja turi viduje bato, o pas Sidi isoreje. Girdejau kad viduje ji nera labai patogi kojai, todel pasirinkau trecia var.
Pasakysiu is patirties, o mindaugasa patvirtins - svarbiausia batuose apsauga yra ciurnos apsauga.
Username wrote:
Pasakysiu is patirties, o mindaugasa patvirtins - svarbiausia batuose apsauga yra ciurnos apsauga.
Atsiprasau, ten turejo buti ciurna! Teisingas pastebejimas.
storms wrote:na kiek supratau, tai man 2 daliu odinis kostiumas nereikalingas, nors anksciau buvau tokios konfiguracijos salininkas
Man viena dalis tikrai nepatinka nes ziauriai nepatogu (ypac jeigu kur nors sustoji ar pasedeti arba kai kada reikia 1km pavaziuoti vietoje ir t.t. ir pan.) todel vienintele iseitis 2 dalys.
na as skaitau jei matalini, tai matalini, o ne atsisedi
o jei nori sedet ar po miesta smaukytis - prasom sprendimas TEXTILE
beje, patiko krutines apsauga
kaip skaitot, kelinto dydzio man reikia? double D?
storms wrote:na as skaitau jei matalini, tai matalini, o ne atsisedi
o jei nori sedet ar po miesta smaukytis - prasom sprendimas TEXTILE
beje, patiko krutines apsauga
kaip skaitot, kelinto dydzio man reikia? double D?
Pas mane taip nera, buna ir tarpiniai variantai, todel sau pasirinkau tai kas geriausiai tinka. Isbandziau kitus var, textile tai visai netinka ir nepatinka, o vientisas kaip minejau tik vaziuojantiems ziede imho.
Apsaugos eina pagal ugi, turi buti parasyta kokia tinka priklausomai nuo zmogaus parametru.