REQ: nupirkti USA, kas?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
REQ: nupirkti USA, kas?
labavakarely,
gal kas zino arba mate ar pazystamas: nupirkti USA ebejui daikteli?
atsiskaitau
ta daiktely as jau viena karta nupirkau, bet pokvailis amerikenas nesuvokia, kad atlanticcorp yra US ir ne jo mikimauzo reikalas bus siusti per bala.
atsiskaitau
ta daiktely as jau viena karta nupirkau, bet pokvailis amerikenas nesuvokia, kad atlanticcorp yra US ir ne jo mikimauzo reikalas bus siusti per bala.
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Re: REQ: nupirkti USA, kas?
turejau lygiai tokia beda, kelis kartus ipastinau jam Atlantico adresa (beto, pries perkant ji buvau uzsisetupines ebejui kaip savo), paaiskinau kad "luk, dis iz amerika" ir suprato.mindaugasa vol.2 wrote:labavakarely,
atsiskaitau
taip ir pasielgciau tavo vietoje - nusistatyk Atlantico adresa ir uzsimerkes pirk. jei neklystu seleriai nuo neseniai nebegali palikti neigiamo feedbacko, taigi rizikuoji tik babkem!
How do you get fast lap times? With ease.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Nu buvo ir man toks durnas amerikonas pasitaikęs - pradėjo kažkokią dūrą stumt, refundino babkes ir t.t. Skaitau buvo nepatenkintas mažu winning bid'u. Dabar profaile shipinimui turiu įsimetęs Atlantic'o adresą - viskas ore. Po to bajerio dar susirašydavau su pardavėju prieš bidinant - daugumoj sako - jei babkes moki man px kur siųsti į US 
How does you do?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
pas man profaile taip:mindaugasa vol.2 wrote:oki. kaip sprendziate reikala, kad atlanticui reikia zinoti lietuviska adresa?
pvz. amerikenas uzsizopins nerasyti kazkokiu dar papildomu adresu ar numeruoti dezes. kaip atlanticas zino, kad sita deze yra jums?
Atlantic Express Corp. [mano vardas pavardė]
8801 S 78th Avenue
Bridgeview IL 60455
United States
Po nupirkimo parašau Pavelui e-mailą, kad ateis iš ten ir ten, tas ir tas, išsiųsti Lietuvon tokiu tai būdu, tokiu tai adresu
Last edited by El Traxo on 25 Jun 2008, 10:15, edited 1 time in total.
How does you do?
Adresa pameciau, atsimenu tik varda - Pavelas, bet rasiau jiems i ta kuris duotas websaite. Atrase neiskart (turbut del laiko skirtumo), bet bendrauja gerai.mindaugasa vol.2 wrote:bbz. arogantiskas ir kvailas tas amerikenas. ko daugiau bereikia?
as jam tris kartus rasiau schema siuntimo/mokejimo
relistino shmutkes ir tiek
isirasyti atlantico adresa kaip savo - mintis
wajdai, rasei, kad emeilinaisi su kazuotai is atalntico. mestelek, pls adresa.
Is savo patirties ir kaip sako ExTraxo - reikia kalt atlantico adresa savo profailan (bet su savo vardu ir pavarde!!) ir nekomentuot amerikenui NIEKO, nupirkt, sumoket ir viskas. Atlanticui pasakyt kad ateis tokstai daiktas tavo vardu. Tokiu budu viskas bus kuo puikiausiai.
Last edited by w919 on 25 Jun 2008, 10:16, edited 1 time in total.
O, lygiai ka ir as parasiau, aplenkei.El Traxo wrote: Atlantic Express Corp. [mano vardas pavardė]
8801 S 78th Avenue
Bridgeview IL 60455
United States
Po nupirkimo parašau Pavelui e-mailą, kad ateis iš ten ir ten, tas ir tas, išsiųsti Lietuvon tokiu tai būdu, tokiu tai adresu
kai anksčiau norėjau pirkti - net neleido bidinti, kur šipina ne worldvaid, tad ir aš pagudravau - pasikeičiau visus adresus į atlantiko ir vuoliamindaugasa vol.2 wrote: isirasyti atlantico adresa kaip savo - mintis
wajdai, rasei, kad emeilinaisi su kazuotai is atalntico. mestelek, pls adresa.
[email protected]
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris