labadiena,
www.motosports.lv, kur buvau anoje savaiteje, turi kai kam ispardavima -50proc.
i ispardavima papuola dvi dezes enduriniu shmutkiu (nes ju niekam nereikia!) ir biski posh aprangeles.
clover rc100 vientisi kombezai 56 ir 58 dydzio (nes tokiu gonshchiku nebuna) kaina butu apie 220latu.
skaitau kaina l. gera uz l. gera produkta.
dar noriu pastebeti, jog sitas skelbimas yra su intencija padeti besilaukiantiems odinio kombezo, o jokiu budu ne pareklamuoti motosports.lv, kurie yra biski pyderai-kaimiechiai
pabaiga
kombezas/latviai
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
kombezas/latviai
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
4 kaimiecio-pydero pozymiai:
1.kaimieciai tai todel, kad negirdeje jog ishmetimo sistema gali buti titanine. "my vsegda zakazyvajem tolka takuju"
2.pyderai, kad savarnkiskai nusprendzia kokios dalies man reikia, net jeigu man reikai ne tokios dalies
3.ir visa tai kainuoja 200latu
4.o kadangi pervedimas daromas eur, tai gaunasi trukumas 1.45lato, kuri griezai reikalauja susimoketi
1.kaimieciai tai todel, kad negirdeje jog ishmetimo sistema gali buti titanine. "my vsegda zakazyvajem tolka takuju"
2.pyderai, kad savarnkiskai nusprendzia kokios dalies man reikia, net jeigu man reikai ne tokios dalies
3.ir visa tai kainuoja 200latu
4.o kadangi pervedimas daromas eur, tai gaunasi trukumas 1.45lato, kuri griezai reikalauja susimoketi
cross cojones PC