gonsaless wrote:nu kaip bus taip bus,matau ce nelabai esu pageidaujamas
nors ce net nebuciau parases ,jai nebutu nugrude i naujoku kampeli
kaska reikeja parasyt
o kas cia aplamai gali buti pageidaujamas?
ir kodel turetu buti pageidaujamas?
chuck norris yra pageidaujamas arba javtokas yra visu merginu pageidaujamas.
o gonzalezas kodel turi buti pageidaujamas?
kokiu turi pageidaujamu privalumu?
gonsaless wrote:uzsiregistravau tam ka parasyt retkarciais,nes kai turu laika paskaitineju,o ar jus ce pliusuoset ar minusuoset man dzin
Sita posta desim bold'u y naujoku skyrelio atmintine, kaip pavyzdy kaip nereikia daryti
Prisistatymas yra toks:
Vardas
Amzius
An ratelio (Y/N)
Be kompromisu (Y/N)
Siek tiek saviraiskos
Y viskas!
Ir jokiu, jokiu budu negalima rasyti ant ko tau dzin, beigi klausti, ar organizuotam mytus ir ar jau greit susitiksim (nu cia is kitu prisisitatinejimo perliuku)
kaska reikeja parasyt
Cia nepageidaujami naujokai jei ka. Paskui gali pasidaryt pageidaujamas. Kaip ten yra su naujoku sutikimais, berods: cia nesitikek uzuojautos, supratimo ir dar ten kazko. O siaip cia linksmi zmones, apart tada kai renaz su w is bobu negauna. Tada jie pikti ir geriau nelist jiems i akis
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
Shadow wrote:
Cia nepageidaujami naujokai jei ka. Paskui gali pasidaryt pageidaujamas. Kaip ten yra su naujoku sutikimais, berods: cia nesitikek uzuojautos, supratimo ir dar ten kazko. O siaip cia linksmi zmones, apart tada kai renaz su w is bobu negauna. Tada jie pikti ir geriau nelist jiems i akis
1. Gonðèikas.
2. Varo be koNpromisø.
3. Unt ratelio kaip Rosis po gonTkiø.
4. Ont uþðalusio eþero su kroselka atpisa Lietuvos èempionà.
5. Motobroliø komandos narys.
6. Pusbraliuks.
Last edited by Vito on 05 Aug 2008, 08:54, edited 1 time in total.
kad gonscikas tai manau manau reiktu pist minusa. Kazkaip jau atsibodo, visi gonscikais pasidare, normaliu zmoniu neliko. Net alaus neber su kuo isgert. Nu bet kad varo su krosialka ant ledo, tai butu kaip ir pliusas, kazkaip jauciu silpnybe krosialkom ant ledo. Su ta salyga nieko neduosiu.
kaska reikeja parasyt
berods, "atėjai" iš motomanų, kur turite susikūrę "gero tono taisykles"? Tikriausiai tikitės, kad forumo nariai, ypač naujokai, jas žino ir jų laikysis? Čia irgi yra savo taisyklės, net jei ir ne visos rašytos. Pareikšti, kad jos "dzin" - ne pati geriausia idėja naujokui