Tipo HD su stipinuotais ratais eina su tube'lėm, lietiakai be. Dar mol būna prieky su, gale be. Kaip iš tiesų? Ezhiuk?
tubeless ar ne?
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
tubeless ar ne?
pasistojo klausimas - pas mane padangos su tube'lėm ar be jų?
Tipo HD su stipinuotais ratais eina su tube'lėm, lietiakai be. Dar mol būna prieky su, gale be. Kaip iš tiesų? Ezhiuk?
How does you do?
Re: tubeless ar ne?
Parasyk tiksliai metus ir modeli ir pasakysiuEl Traxo wrote:pasistojo klausimas - pas mane padangos su tube'lėm ar be jų?![]()
nepykit, ne specas
Remiuosi Dunlop katalogu, katras kaip tycia guli man po ranka, jame vienareiksmiskai parasyta TL be jokiu dvigubumu.El Traxo wrote:a kuom tu remiesi? Jei tik padangų db, tai jos visos (HD) turi dvigubą markiruotę - tubeless/nenepykit wrote:1450 FLHRI Road King'uj standartishkaj ajna abidvi Tubelessines
Be abejo saltinis nera milijonu procentu tinkamas vienareiksmiskam nusprendimui..
nepykit, ne specas
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Supratau, dėkui.
Dar skaitinėju hdforums - ten vienareikšmiškai sako, kad "rim wheels" be kameros. Kadangi ketinu pasivažinėti toliau, yra gerai žinoti ką daryt jei nuleis ratą. Nesinori su yla remontuoti kamerinio rato
Dar skaitinėju hdforums - ten vienareikšmiškai sako, kad "rim wheels" be kameros. Kadangi ketinu pasivažinėti toliau, yra gerai žinoti ką daryt jei nuleis ratą. Nesinori su yla remontuoti kamerinio rato
Last edited by El Traxo on 08 Aug 2008, 17:46, edited 1 time in total.
How does you do?
tfuble, su Teo supainiojau... shkias bus tubeless. adnaznachnai.El Traxo wrote:Mano be špykiųYvl wrote:shpykiai vienareiksmiskai su tubelem. skaitau.
remkomplekta shniuro yverimui turi, a? ;)
edit: ale nujamtas nuo moco tai ratelis ishrodo kaip kokio Ford model-t
Peace ДА!
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
turiu,! pvz:Yvl wrote:remkomplekta shniuro yverimui turi, a? ;)
Nu tai gi amerikiečiaiYvl wrote:edit: ale nujamtas nuo moco tai ratelis ishrodo kaip kokio Ford model-t![]()
Last edited by El Traxo on 08 Aug 2008, 17:51, edited 1 time in total.
How does you do?