2007 CBR 600 RR
Moderator: Supersport
2007 CBR 600 RR
edit: kadangi Hondos reikalavimu kaikuriuose saituose nuotraukos jau buvo ishimtos, tai sudedu i galerija kol nenudvese linkai
http://www.motofrakcija.lt/gallery/album06
skaitau kazkoks Aprilijos ir R6 mishinys. ir gixxerio dazymas. nepatiko.
http://www.motofrakcija.lt/gallery/album06
skaitau kazkoks Aprilijos ir R6 mishinys. ir gixxerio dazymas. nepatiko.
How do you get fast lap times? With ease.
dabar jau man belieka pritarti yuzefui, kad jie tikrai pieshia per kalke nuo Yamahos - uztenka paziuret i oro paemimo anga, virsutines soniniu plastiku detales, lempu forma panasi i Yamahos kaip niekad.Renaz wrote:O kas negerai? Sakyciau brytva kaip bryva. Nieko kardinaliai kitko. Ne taip kaip BMW su savo dizaino sedevrais!
p.s. o BMW man patinka nors tu ka!!
How do you get fast lap times? With ease.
Man irgi!w919 wrote:p.s. o BMW man patinka nors tu ka!!
Blemba geras! As kazkaip net nesuvokiau, kad antram paveiksliuke melyna Honda! Galvoju nu R1 kaip R1 vienas, kas cia tokio blogo... Ble R1 gi Yama!
Vertinkit si pasisakyma, kaip eiliniu profano, bo ne baisiai as skiriu tu britvu modelius... pod ando lico jos man ;) Kaip ir jums diortai matyt.
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
Jau senai tie panasumai buvo, ypac suzuki ir honda 600cc kategorijose - banalybe totali.
Is gamyklos puses ziurint, jeigu pastate kokia gamykla su irengimais taip ir kitaip gaminti motus tai kazko kardinalaus nepakeis (ypac kas pora metu) , nes radikaliai viska keiciant reikia aaafigienu investiciju...ane?
Is gamyklos puses ziurint, jeigu pastate kokia gamykla su irengimais taip ir kitaip gaminti motus tai kazko kardinalaus nepakeis (ypac kas pora metu) , nes radikaliai viska keiciant reikia aaafigienu investiciju...ane?
- mindaugasa
- mindaugasa