REQ: Koloneles
REQ: Koloneles
Savaitgaliui reik nebrangiu koloneliu, kurios sugeba 3 dienas "garsiai grot". Kaip rodo nesena patirtis - ilgiau vieno savaitgalio koloneles neisgyvens vistiek, todel reik nebrangiu.
Tinka S90, S60, S30 ir pan... Kas nori skladuka istustint.... Mindaugai ? Gonzai ?
Tinka S90, S60, S30 ir pan... Kas nori skladuka istustint.... Mindaugai ? Gonzai ?
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
as kazkokias turiu bet neduosiu solidarizuodamasis su tavo fazendos kaimynais.
kazangi turiu kaimyna, kuris turi kazka nelabai daug daugiau uz VEF'a, bet baisiai tuo didziuojasi. taigi ramiais rudens vakarais nx ishtisai klausau kazkokio Pukas ar smth.
nepatinka tiek, kad zadejau su pneumatiniu pasiekti VEF'a arba bent jau kaimyno langa.
dar budavo variantas, kai daznokai vazinejau anksti ryte zvejoti i asveja. tai ten kitoj pusej ezero ala fazenda, kur atvaziavus 6.30 ryte visu ciongu aidavo kislotnas-kislotnas muzonas.
ryskiai per nakti ir ryskiai be kaliosu toks muzonas nein. uztai garsas (na bumpsejimas) ain 1km
va.
pastaba: kaimynas tai zinoma ne dijejus.
kazangi turiu kaimyna, kuris turi kazka nelabai daug daugiau uz VEF'a, bet baisiai tuo didziuojasi. taigi ramiais rudens vakarais nx ishtisai klausau kazkokio Pukas ar smth.
nepatinka tiek, kad zadejau su pneumatiniu pasiekti VEF'a arba bent jau kaimyno langa.
dar budavo variantas, kai daznokai vazinejau anksti ryte zvejoti i asveja. tai ten kitoj pusej ezero ala fazenda, kur atvaziavus 6.30 ryte visu ciongu aidavo kislotnas-kislotnas muzonas.
ryskiai per nakti ir ryskiai be kaliosu toks muzonas nein. uztai garsas (na bumpsejimas) ain 1km
va.
pastaba: kaimynas tai zinoma ne dijejus.
cross cojones PC
mindaugai, nebuk boba. Mano artimiausia kaimyne yra uz min 1 km, jai apie 90 metu, manau net jei pas ja prie lovos grotu - vistiek negirdes.
Sakyk ka turi ir kiek nori pinigo. Atvaziuoju pasiimt.
edit: Beto pas mane ten tusas buna tik karta per metus. Manau tiek tolerancijos kaimynai privalo turet.
Sakyk ka turi ir kiek nori pinigo. Atvaziuoju pasiimt.
edit: Beto pas mane ten tusas buna tik karta per metus. Manau tiek tolerancijos kaimynai privalo turet.
katik buvau nuvaziaves i zaliuju ez g-ve. Paziuret legendiniu S90.
Biciukas mle melagis "Koloneliu stovis puikus" reiske, kad nx korpusas byra gabalais, o abu zemu dazniu garsiakalbiai ispirti i vidu, poto lopyti poto vel kelis kart ispirti. Tada viskas paslepta po audeklo gabalu.
Mindaugai. Nedrisk man meluot kai vaziuosiu ziuret tavo koloneliu.
Biciukas mle melagis "Koloneliu stovis puikus" reiske, kad nx korpusas byra gabalais, o abu zemu dazniu garsiakalbiai ispirti i vidu, poto lopyti poto vel kelis kart ispirti. Tada viskas paslepta po audeklo gabalu.
Mindaugai. Nedrisk man meluot kai vaziuosiu ziuret tavo koloneliu.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris