VI etapas - Bikernieks
nors cia ir nevisai bikernieku tema, bet etapas vistiek sestas
praeita sestadieni buvau ikalbintas kolegu darsyki nuvaziuot i poznane, o kadangi bederinant paaiskejo, kad goncikai vilniuje nyksta, tik kolegos vito pagalbos deka galiu jums paporinti sia sakme.
Sakme apie kemperi
kolega, ivertindamas mano sportini nora, akivaizdziai, apdairiau nei apdairiai, paviesino mano tel.nr. utenos motosporto atstovu-sokolovu klanui. jau pirmo skambucio metu buvau informuotas apie Viska, beliko tik sulaukt isvykimo dienos, nors dar turejau keleta abejoniu. antroj dienoj dar papildomai buvo pranesta, kad dalyvauja reikale ir kemperis, mano noras abejoti dingo. iki tol nebuvo teke susipazint su tokio tipo karietomis is arciau, todel buvo labai smalsu. uztat ketvirtadieni jau buvau susiruoses is anksto ir laukiau issiziojes, kada pamatysiu atvaziuojanti jo didenybe- keliu kupranugari. velavo, tad krovemes nakti, bet kompanija pasitaike skaitlinga ir smagi, tai neprailgo. pajudejus paaiskejo, kad pries tai ivardintas epitetas kemperio pusen buvo neatsitiktinis, siais dviem zodziais galimetu isvengti viso revjuso
tam tikra konstrukcine prasme ans yr panasus i musu limuzina (jo nuoma bla bla bla
) t.y. paimtas donoras ford transit ir isvandalintas uzdedant dezute. paaiskejo, kad net tais gudziais transito gimimo metais italu supratimas apie ergonomika buvo aukstumoje, ten yra beveik visi imanomi patogumai, galu gale jis daugiau ar maziau ekonomiskas. vis delto paaiskejo, kad vaziuojant miegot sunkoka, (tikiu, kad tam jis ir nera pritaikytas) o jo nevalinimas yr aukstumoje taipogi.deka istvermingo vairuotojo, net ir jam nezinomas kelias buvo iveiktas, tiksla pasiekem laimingai. paaiskejo, kad lyja, kaip is kibiro, trasa buvo pustuste. radom kolegas, isikurem. toliau aprasyma apie vaziavimus praleidziu, nes istorija ne apie juos. teisybes delei reiktu paminet, kad vaziavau kaip pupu dede, o taip ir turejo buti, nes venera kirto jupiterio orbita astunkojytes zvaigzdyne
plius pirmam pirmos kvalos rate ikando vapsva, nors turbut labiau as ant jos geluonies pasimoviau, eilinikart baigesi stabdziai, vienzo sekes kaip reikiant. vieninteli pseudoispudinga momenta prailiustruoju zemiau, nors jis labiau graudus, nei koks nors kitas 
po visko susiruosem greit atgalios ir pajudejom. del sudetingu keliones salygu keliu atgal buvo pasirinktas lenkijos keliu perlas A2, kuriame asmeniskai isspaudziau visiska kemperio topspeeda i pakalne 118kmh. atgal kelione buvo daug ramesne, tik dukart baigesi kuras (ir vienakart i prieki)
(nes rodykle melavo
) dar reik paminet, kad navigacija garmin nuvi visiskai, nu bet visiskai, nezino lenkijos, niekam jos nerekomenduociau.
aciu tomui uz kompanija ir jo giminaiciams uz einamaja pagalba, aciu kemperiui, kad veze ir supazindino su savim, bei dave suprast, kad kad niekad tokio neturesiu, nes camel nerukau. kaip ruosiates etapui, pas mane planuose kol kas tik aukstadvaris

praeita sestadieni buvau ikalbintas kolegu darsyki nuvaziuot i poznane, o kadangi bederinant paaiskejo, kad goncikai vilniuje nyksta, tik kolegos vito pagalbos deka galiu jums paporinti sia sakme.
Sakme apie kemperi
kolega, ivertindamas mano sportini nora, akivaizdziai, apdairiau nei apdairiai, paviesino mano tel.nr. utenos motosporto atstovu-sokolovu klanui. jau pirmo skambucio metu buvau informuotas apie Viska, beliko tik sulaukt isvykimo dienos, nors dar turejau keleta abejoniu. antroj dienoj dar papildomai buvo pranesta, kad dalyvauja reikale ir kemperis, mano noras abejoti dingo. iki tol nebuvo teke susipazint su tokio tipo karietomis is arciau, todel buvo labai smalsu. uztat ketvirtadieni jau buvau susiruoses is anksto ir laukiau issiziojes, kada pamatysiu atvaziuojanti jo didenybe- keliu kupranugari. velavo, tad krovemes nakti, bet kompanija pasitaike skaitlinga ir smagi, tai neprailgo. pajudejus paaiskejo, kad pries tai ivardintas epitetas kemperio pusen buvo neatsitiktinis, siais dviem zodziais galimetu isvengti viso revjuso
po visko susiruosem greit atgalios ir pajudejom. del sudetingu keliones salygu keliu atgal buvo pasirinktas lenkijos keliu perlas A2, kuriame asmeniskai isspaudziau visiska kemperio topspeeda i pakalne 118kmh. atgal kelione buvo daug ramesne, tik dukart baigesi kuras (ir vienakart i prieki)
aciu tomui uz kompanija ir jo giminaiciams uz einamaja pagalba, aciu kemperiui, kad veze ir supazindino su savim, bei dave suprast, kad kad niekad tokio neturesiu, nes camel nerukau. kaip ruosiates etapui, pas mane planuose kol kas tik aukstadvaris

race your life
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
Taigi stebuklingasis www.gismeteo.ru sekmadienį Rygoje visą dieną prognozuoja lietų...
dėsim lietaus padangas ir brausimės pro varžybų komisarus?
dėsim lietaus padangas ir brausimės pro varžybų komisarus?
Svarbu ne greitis, bet musių kiekis...
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris