zvaigzdes lietuvoje, kur?
man patiko. traukos kaip 400-tukui ir tokaim svoriui pakanka! jauciasi smagumas, toks kaip dviratis imtum ir betkue pravaziuotum, jei reiktu ir persineshtum. Dar patiko kad traukia tolygiai per visa gaza. pas mane ttr traukia kai isijungia antras korbas ir ne iki pat virsaus. skaitau fun makeris.. but gerai ji purvinem padangom apaut ir paleisti i kova..
P.S. dominatorius vaziuoja?
Renaz wrote:Kaip uodas?
Dominatorius vaziuoja, bet siek tiek springsta. Sena beda likus. Ar tai uzpila ar tai oro negauna. Siandien bandysiu ishkuopt meshliuka is karbo ir bako. Pirmus 80 km po praputimo vaziavo puikiai, veliau pradejo springt...
Vis labiau uzknisineja svoris. Noreciau pavaziuot su DRZ papiktintom padangom. Idomu koks tas jausmas, kai mocas kaip dviratis. Dviraciu labai fun miskais varyt!
Vis labiau uzknisineja svoris. Noreciau pavaziuot su DRZ papiktintom padangom. Idomu koks tas jausmas, kai mocas kaip dviratis. Dviraciu labai fun miskais varyt!
po kokio praputimo, korbo?
Renaz wrote:Dominatorius vaziuoja, bet siek tiek springsta. Sena beda likus. Ar tai uzpila ar tai oro negauna. Siandien bandysiu ishkuopt meshliuka is karbo ir bako. Pirmus 80 km po praputimo vaziavo puikiai, veliau pradejo springt...
nu biski neteisingai padaret. taip galiam ir diafragmas susipleshyt. skaitau paberti korba nera sudetinga. pirrma karta reika itvarkingai sudeti i atskrias dezutes kas prie ko. sudejus ta apcia tvarka ir nekeiciat setingsu tikrai nieko nepakenksi.
taigis eminis momentas prapusti ne tik tuos takus kur priejot, bet visus ziklerius ir pan. isemus, ten susikaupes sudas daugiausia meslio padaro.
siaip jei korba imsi, paitkrink ir ortakiai ar neisutruke, oro filtro bukle ir pan..
taigis eminis momentas prapusti ne tik tuos takus kur priejot, bet visus ziklerius ir pan. isemus, ten susikaupes sudas daugiausia meslio padaro.
siaip jei korba imsi, paitkrink ir ortakiai ar neisutruke, oro filtro bukle ir pan..
Renaz wrote:Kai viskas buvo nuardyta, su hey nujamom karba ir atidare sklendes su kompresorium praputem. Nieko nenuardem, nieko nejamom, tik per skylutes davom oro! Dabr bandysiu nuimt pludes rezervatyva ir isvalyt te viska. Meshliukas gal vel sukilo.
Vakar tiksliai diagnozavau kada islenda beda. Tik tuomet jei staigiai atsuku rankena! T.y. ramiai (kaip pensininkui vaziuojant) vaziuoja kiek nori. Nei nuo laiko nei nuo dar ko nepriklauso, tik pamegines atsukt rankena ir pagrezt gaunu pliucha, bo uzgesta variklis, o uzvedant suveikia medzioklinis sautuvas.
Taigi, atsuki staigiau ir daug rankena ir uzsisiurbia! Atsukineji palaipsniui ypatingai letai - nieko...
Taigi, atsuki staigiau ir daug rankena ir uzsisiurbia! Atsukineji palaipsniui ypatingai letai - nieko...
Rshyd,Rashyd wrote:man patiko. traukos kaip 400-tukui ir tokaim svoriui pakanka! jauciasi smagumas, toks kaip dviratis imtum ir betkue pravaziuotum, jei reiktu ir persineshtum. Dar patiko kad traukia tolygiai per visa gaza. pas mane ttr traukia kai isijungia antras korbas ir ne iki pat virsaus. skaitau fun makeris.. but gerai ji purvinem padangom apaut ir paleisti i kova..
pakomentok dar svori. Juk pas tave artimas daiktas. Is isvaizdos praktiskai toks pats. Negi jaucias didelis handlingo skirtumas? Su kuriuo butu maloniau vaziuot 200-300 km per diena mishkais?
ka komentuot? dr ws ttr? nzn. su ofroudu kur sausas sveria >130 kg nevaziavau...
Renaz wrote:Rshyd,Rashyd wrote:man patiko. traukos kaip 400-tukui ir tokaim svoriui pakanka! jauciasi smagumas, toks kaip dviratis imtum ir betkue pravaziuotum, jei reiktu ir persineshtum. Dar patiko kad traukia tolygiai per visa gaza. pas mane ttr traukia kai isijungia antras korbas ir ne iki pat virsaus. skaitau fun makeris.. but gerai ji purvinem padangom apaut ir paleisti i kova..
pakomentok dar svori. Juk pas tave artimas daiktas. Is isvaizdos praktiskai toks pats. Negi jaucias didelis handlingo skirtumas? Su kuriuo butu maloniau vaziuot 200-300 km per diena mishkais?
Mane yamaha dastala. po n- kartu korbu isrinkimo, sudejimo, putimo ir pan.. NEPAGEREJO. t.y. uzsukant gaza virs 1/3 pradeda saudyti, netraukia ir pan. (bet negesta)/ toks ispudis kad saudo ne i duda, o i oro filtra?!
reikes tikrinti, ar tas fakin silikonas, kuriuo bandziau uzsandarint ortakius neilindo kur nereikia ar ko nepadare voztuvams. tai gresia galvos nuemimu. uzpisa.
kiorba praputei kaip priklauso?
reikes tikrinti, ar tas fakin silikonas, kuriuo bandziau uzsandarint ortakius neilindo kur nereikia ar ko nepadare voztuvams. tai gresia galvos nuemimu. uzpisa.
kiorba praputei kaip priklauso?
Renaz wrote:Vakar tiksliai diagnozavau kada islenda beda. Tik tuomet jei staigiai atsuku rankena! T.y. ramiai (kaip pensininkui vaziuojant) vaziuoja kiek nori. Nei nuo laiko nei nuo dar ko nepriklauso, tik pamegines atsukt rankena ir pagrezt gaunu pliucha, bo uzgesta variklis, o uzvedant suveikia medzioklinis sautuvas.