C klases reikalavimai
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
o tai kas čia aplink dedasi ? negi kam nors negera ? kaip matau,visi aplink euforijoj nuo superinio organizavimo ( šioje vietoje sutinku ir aš 100 % ) ,visi pabuvo TV žvaigždėmis,vos ne kas antras dalyvis gavo po 2-3 tauresw919 wrote:taikli replikamotobiker wrote: "liaudies priešams" savivaldybėje ne vieta
p.s. is salies tai liudna stebet kas dedasi. jeigu net gonzas "igijo" nuomone siuo klausimu.
ash visada turejau nuomone!
o i Jusu gonkes nesikishu. tik man labai patiko Aivaro ta fraze, ish kurios aisku kad nieko neaishku. o kadangi bukwaliai simta metu dirbau ziniasklaidoj, tai puikiai zinau kur tai galima panaudoti
prabuvau visa sekmadieni gonkese ir man buvo graudu. bet vistiek buvau ir dar eisiu. nes draugai vaziuoja ir juos reik palaikyti.
w, duok ash tau palaikysiu

o i Jusu gonkes nesikishu. tik man labai patiko Aivaro ta fraze, ish kurios aisku kad nieko neaishku. o kadangi bukwaliai simta metu dirbau ziniasklaidoj, tai puikiai zinau kur tai galima panaudoti
prabuvau visa sekmadieni gonkese ir man buvo graudu. bet vistiek buvau ir dar eisiu. nes draugai vaziuoja ir juos reik palaikyti.
w, duok ash tau palaikysiu
dedasi susipriesinimas ir pasidalijimas i stovyklas. priezastis tam - pora kelininku kugeliu - daugiau nei juokinga. o i ka tai issivyste - daugiau nei graudu.motobiker wrote: o tai kas čia aplink dedasi ? negi kam nors negera ? kaip matau,visi aplink euforijoj nuo superinio organizavimo ( šioje vietoje sutinku ir aš 100 % ) ,visi pabuvo TV žvaigždėmis,vos ne kas antras dalyvis gavo po 2-3 taures.. argi tai blogai ?.... kaip pastebėjau, mažas dalyvių skaičius užkliuvo tik vienam kitam ... kitą kartą kai organizatoriai "vardan motosporto autoriteto" pasiūlys važiuoti be šalmų ,kad tik show būtų geresnis,tai gal dalyvių bus dar daugiau
del renginio. paimkim ir padiskutuokim be emociju, kad ivertint objektyviai. siulau visiem dalyvavusiems ir ziurejusiems surasyti kas ju nuomone padare si rengini ISSKIRTINIU lyginant su ankstesniais. t.y. ne tai kad grazu, suorganizuota ir tt, bet parasykim faktus - kas buvo GERAI ko nemateme anksciau, o gal but kas buvo prasciau nei kitose lenktynese.
mano nuomone, renginys ir DolceMoto chebra verti pagyrimo del:
- reklamos pries rengini
- TV transliacijos buvimo kaip fakto
- teiseju buvimo boksteliuose per treniruotes
- realiu saugumo priemoniu igyvendinimo - aplygintas asfalto nelygumas uz Azuolo S'o, uzlopytas Sakiu apeksas, patraukta tvora
- furseto sportininkams po renginio. gera tradicija, siulau nepamirst!
renginys nieko neissiskyre (arba net buvo blogesnis uz ankstesnius) del:
- mazo dalyviu skaiciaus
- nesutvarkytos leidimu sistemos sportininkams ir komandos nariams, dalomosios medziagos neegzistavimo
- atmestinos tech komisijos
- tu paciu kaip visada svelniai arogantisku moteriskiu registracijoje
- tos pacios apdovanojimu ceremonijos tvarkos kaip visada - niekur daugiau taip nemaciau, net ir pas artimiausius kaimynus ir tikrai nesuprantu to prasmes, apart kad organizatoriams maziau lakstymo. jeigu renginys butu skirtas organizatoriams - suprasciau, bet as maniau kad jis yra ziurovams ir (is dalies) sportininkams.
daugiau ant greituju neatsimenu, bet tikiu kad kolegos papildys.
edit: dar prisiminiau - NESVEIKAS kamstis po lenktyniu kelyje link Kauno. jei po renginio butu policininkas prie to pirmo sviesoforo, problema butu isspresta.
How do you get fast lap times? With ease.
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
nu kai ziurovas galiu tik pastebeti kad GERIS yra:
gausi renginio reklama per TV
TV transliacija
BLOGIS:
jokiu nuorodu kur pvz gali eiti ir ziureti varzybas ar tik tribunoj ar ir ant posukio etc.;
galiam butu suorganizuoti kokias tai laikinas sedejimo vietas ar kazka panasaus ne tik prie starto/finisho tiesiosios;
gyvo komentavimo/pranesimu garsas - jei biski toliau nuo starto vietos tai nieko kaip ir negirdi ir nezinai;
mazas dalyviu skaicius (cai deja beveik kaip visada);
apdovanojimo laukimas knisa;
nu ir aisku galetu buti trumpesnes pertraukos tarp vaziavimu, bet sito tai neisvengsim nes kai tie patys sportininkai varo keliose klasese tai reikia gi visu palaukti.
jo del kamscio tai tikrai big problem jei ne su baiku
gausi renginio reklama per TV
TV transliacija
BLOGIS:
jokiu nuorodu kur pvz gali eiti ir ziureti varzybas ar tik tribunoj ar ir ant posukio etc.;
galiam butu suorganizuoti kokias tai laikinas sedejimo vietas ar kazka panasaus ne tik prie starto/finisho tiesiosios;
gyvo komentavimo/pranesimu garsas - jei biski toliau nuo starto vietos tai nieko kaip ir negirdi ir nezinai;
mazas dalyviu skaicius (cai deja beveik kaip visada);
apdovanojimo laukimas knisa;
nu ir aisku galetu buti trumpesnes pertraukos tarp vaziavimu, bet sito tai neisvengsim nes kai tie patys sportininkai varo keliose klasese tai reikia gi visu palaukti.
jo del kamscio tai tikrai big problem jei ne su baiku
turiu pastebet kad labai trumpina gyvenima tos nepilnametes bilietu pardavejos prie ivaziavimo. bilieto kaina 25 lt - nzn cia daug ar mazai, susimokejau ir tiek. tik uzhknisa kad eile stovi iki vidurio kalno plente, nes bilietai parduodami ishkart ivaziuojant.
beje, jei turi ishankstini bilieta, vistiek turi grustis eileje su visais. nesamone. o juk galima bilietus pardavinet prie ivaziavimo jau i pacia trasa (kur antras apsaugos postas tikrina ar turi apyranke ir vel sudaro eile).
del viso kito man dzin, nebijau nei pasivaiksciojimo po dulkes ir purva, nei ejimo ish parkingo i motociklu zona.
nenervuoja net tas supistas kalnelis, ir skyle tvoroj, i kuria turi kopti kaip alpinistas, o palijus ten uzhlipt neimanoma.
man svarbiausia, kad Jus vaziuotumete. kitu sunkumu nebijau.
bet ash juk ne paprastas ziurovas, ishlepintas Basanaviciaus alejos.
paprasti zmones keikiasi del mano paminetu nesklandumu.
beje, jei turi ishankstini bilieta, vistiek turi grustis eileje su visais. nesamone. o juk galima bilietus pardavinet prie ivaziavimo jau i pacia trasa (kur antras apsaugos postas tikrina ar turi apyranke ir vel sudaro eile).
del viso kito man dzin, nebijau nei pasivaiksciojimo po dulkes ir purva, nei ejimo ish parkingo i motociklu zona.
nenervuoja net tas supistas kalnelis, ir skyle tvoroj, i kuria turi kopti kaip alpinistas, o palijus ten uzhlipt neimanoma.
man svarbiausia, kad Jus vaziuotumete. kitu sunkumu nebijau.
bet ash juk ne paprastas ziurovas, ishlepintas Basanaviciaus alejos.
paprasti zmones keikiasi del mano paminetu nesklandumu.
Va cia jau noreciau nesutikti! Palyginti su praeitais kartais, situacija su ileidimu buvo gerokai geresne. Mergaiciu stovejo belenkiek, eiles judejo pakankamai greitai net likus 30 min iki lenktyniu. Nu aisku netabulai, bet pagerejimas vertas pagyrimo.gonzas wrote:turiu pastebet kad labai trumpina gyvenima tos nepilnametes bilietu pardavejos prie ivaziavimo. bilieto kaina 25 lt - nzn cia daug ar mazai, susimokejau ir tiek. tik uzhknisa kad eile stovi iki vidurio kalno plente, nes bilietai parduodami ishkart ivaziuojant.
Man kaiptik labiau nepatiko tie ileidejai jau arciau trasos. Px jiem tu dalyvis ar mechanikas vaziuojantis atvezt benzo dalyviui - vistiek pirma praleis visus ivaziuojancius kiek ju ten bebutu.
nepykit, ne specas
gintaras13 wrote: mazas dalyviu skaicius (cai deja beveik kaip visada);
15 dalyvių šiose varžybose ,tai gal ne "kaip visada" ? palyginimui ,dalyvių skaičius ankstesnėse varžybose ( neskaitant SideCar ):
2007.04 - 50
2007.09 - 61
2008.04 - 62
mane tai stebina vienas dalykas - visi rankutėm ploja kaip gražu,kaip viskas super , visi papuolė į TV ir tt.... tik kažkodėl yra pamiršta tai,kad tų gražumų ir gerumų nebus be elementaraus dalyko - į dešimtą planą nustumtų pačių dalyvių ... ,kurių sumažėjimas paskutinėse varžybose labai aiškiai parodė,kaip sportininkai veržiasi į "labai saugią" tą pačią trasą...nejaugi niekas nesupranta,kad pirmoje eilėje reiktų rūpintis tais, ką rodysime ir iš ko bus daromas šou,o ne tais kam rodysime - nebus dalyvių,nebus ir tų šou bei transliacijų... o kad pajėgūs dalyviai tikrai nevažiuos į tokią trasą,be pakeitimų tai jau tapo labai aišku po paskutinių varžybų...
nuosirdziai tikiuosi, kad tai ka parasei ir yra tikrasis argumentas, o ne kokios kitos povandenines srovesmotobiker wrote:gintaras13 wrote: mazas dalyviu skaicius (cai deja beveik kaip visada);
15 dalyvių šiose varžybose ,tai gal ne "kaip visada" ? palyginimui ,dalyvių skaičius ankstesnėse varžybose ( neskaitant SideCar ):
2007.04 - 50
2007.09 - 61
2008.04 - 62
mane tai stebina vienas dalykas - visi rankutėm ploja kaip gražu,kaip viskas super , visi papuolė į TV ir tt.... tik kažkodėl yra pamiršta tai,kad tų gražumų ir gerumų nebus be elementaraus dalyko - į dešimtą planą nustumtų pačių dalyvių ... ,kurių sumažėjimas paskutinėse varžybose labai aiškiai parodė,kaip sportininkai veržiasi į "labai saugią" tą pačią trasą...nejaugi niekas nesupranta,kad pirmoje eilėje reiktų rūpintis tais, ką rodysime ir iš ko bus daromas šou,o ne tais kam rodysime - nebus dalyvių,nebus ir tų šou bei transliacijų... o kad pajėgūs dalyviai tikrai nevažiuos į tokią trasą,be pakeitimų tai jau tapo labai aišku po paskutinių varžybų...
pvz:motobiker wrote:pvz , kokios srovės ?storms wrote: nuosirdziai tikiuosi, kad tai ka parasei ir yra tikrasis argumentas, o ne kokios kitos povandenines sroves
1. jus mum sikat, mes jum siksim
2. nieks ant musu ideto darbo nesipelnys
3. dar paziuresim kas stipresnis
4. na ir daugybe kitu variantu
man tiesiog trasos saugumo klausimo kelimas, po 2 metu treniruociu, lenktyniuir kitu dalyku organizavimo net be med pagalbos, nepanasus i pagrindini sios nesantaikos motyva.
sorry, cia grynai mano asmenine nuomone ziurint is salies
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
nu del to saugumo tai aisku diskusijai vietos tikrai yra visuomet ir tikrai reikia deti visas pastangas kad varzybos vyktu saugiai, o kas del dalyviu skaiciaus sumazejimo, tai tam ko gero pasitarnavo ne tik trasos nesaugumas ....motobiker wrote:gintaras13 wrote: mazas dalyviu skaicius (cai deja beveik kaip visada);
2007.04 - 50
2007.09 - 61
2008.04 - 62
1.niekas mums nesiko ir mes neturejom motyvo siktistorms wrote: pvz:
1. jus mum sikat, mes jum siksim
2. nieks ant musu ideto darbo nesipelnys
3. dar paziuresim kas stipresnis
4. na ir daugybe kitu variantu
man tiesiog trasos saugumo klausimo kelimas, po 2 metu treniruociu, lenktyniuir kitu dalyku organizavimo net be med pagalbos, nepanasus i pagrindini sios nesantaikos motyva.
sorry, cia grynai mano asmenine nuomone ziurint is salies
2. jeigu butume noreje pasipelnyti ant savo darbo,tai is kart butume paprase uzmokescio
3. motosportas ne ta vieta,kur reiktu rodyti savo raumenu mase
zinai,kartais kai nusibatoni ir nestandartiskai susilauzai kelis kaulus ,atsitinka smegenu regeneracija ir i daug ka pradedi ziureti kitu kampu
EDIT : mano nuomone,trasos danga visai tinkama ir saugi tiems kas vaziuoja rata per 1.30 ir daugiau... bet visiskai netinkama A klasei ,kur liaudis laksto per 1.10-1.15.
Last edited by motobiker on 03 Sep 2008, 15:53, edited 1 time in total.