Tai tame ir fun'asUsername wrote:Taigi visa esme ir yra kad "jeigu galeciau tai buciau viska padares anksciau" , ir deja deja ne nuomanes priklauso viskas![]()
Tenka laukt.Bet dar spesim prasisukti manau.
prarandu nora vaziuoti
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
Klausyk, o tai kokios detales tu lauki?
Pasakysiu kas man yra nesuprantama. Man nesuprantama, kodel tu uzsigeidei sezono metu sutvarkyt mota iki idealios bukles ir niekuo gyvu neisvaziuot is garazo, kol tai nebus padaryta? Mindaugasas irgi lyg ir buvo suvartes mota. Kiek ten laiko praejo, iki kol jis vel ismyne i trasa? Pora savaitshiu? Negi tokia geda isvaziuot su aliuminio shaukshtu vietoj sankabos rankeneles? Uztat nepramisintum sezono! O per ziema turetum aibes laiko tam, kad ispederastint mota iki lygio, kurio tu nori.
Nesuprantu, paaiskink.
Pasakysiu kas man yra nesuprantama. Man nesuprantama, kodel tu uzsigeidei sezono metu sutvarkyt mota iki idealios bukles ir niekuo gyvu neisvaziuot is garazo, kol tai nebus padaryta? Mindaugasas irgi lyg ir buvo suvartes mota. Kiek ten laiko praejo, iki kol jis vel ismyne i trasa? Pora savaitshiu? Negi tokia geda isvaziuot su aliuminio shaukshtu vietoj sankabos rankeneles? Uztat nepramisintum sezono! O per ziema turetum aibes laiko tam, kad ispederastint mota iki lygio, kurio tu nori.
Nesuprantu, paaiskink.
Citus, Altus, Fortus!
Situacija tokia:Vee Crunchy wrote:Klausyk, o tai kokios detales tu lauki?
Nesuprantu, paaiskink.
visu man reikiamu detaliu, ishskyrus veidrodeliu ir vienos plastmases, nebuvo KHE (Kawasaki stock sandelys europoje) iki pat rugpjucio vidurio. Ner daliu. Iskaitant tokiu kaip kojele, handlebar'as ir pan. Be ju vazineti nu praktiskai nelabai gautusi, nes net ir viska ishlupus, stabdziu vistiek reikia o ir kreivai rankose esantis vairas irgi nepriot.
Kai dalys atsirado, poto 2-3 sav kol "pinigai pervesti, dalys uzsakytos, dalys atsiustos ir sudetos". Tada paaiskeja kad kai kurie esminiai gelzgaliai buvo ideti ne tie, todel siunciama atgal, savo ruoztu uzsakomos teisingos dalys, atsiranda netiketi uzdelsimai, kol viskas vel ateina ir jau turim sia diena.
100% as moto nesusitvarkysiu iki pat ziemos, ir tas tikrasias smulkmenas pasiliksiu ziemai.
O vazineti su apluzusiu motu ir betkaip priklijuotais sudais kurie vos laikosi - ne toks motociklo tikslas. Man tai zaisliukas ir jis turi buti grazus, pilnai funkcionuojantis ir pan. Butu koks antras sezonas mano gyvenime tai galbut sesciau ant bet ko, bet ne dabar....
Ir teisybe pasakius nelabai suprantu kodel sitas sezonas turetu buti toks "nepakartojamai ishskirtinis"?
Last edited by Username on 17 Sep 2006, 20:31, edited 1 time in total.
As tai tikiuosi neuzilgo vel ant moto atsisesti, priklausomai nuo to kaip dievas duos, gal jau uz poros dienu o what about you? a? :mrgreen: :mrgreen:efk0nas wrote:Gerai jau gerai, nebepjausiu. Bo matau, kad nuo moto-abstinencijos tuoj filosofu tapsi, tad nėr jokio kaifo ant tavęs važiuot :mrgreen: :mrgreen:Username wrote:O dar maloniau kai gali atsisesti ir prasilekti
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
Negali zinoti pirkdamas mota, kada ir kaip ir kas butu su tom detalem
O bet taciau, dar geguzes menesi as jau prasukau su motu 1500km ir jeigu viskas gerai, tikiuosi sezono pabaigoje dar koke pora sav pavazineti pries ir po uzdarymo, tai realiai jau bus paragauta varliu su ivairiais prieskoniais
Ir zinoma ateinantis sezonas niekur nedings.
O bet taciau, dar geguzes menesi as jau prasukau su motu 1500km ir jeigu viskas gerai, tikiuosi sezono pabaigoje dar koke pora sav pavazineti pries ir po uzdarymo, tai realiai jau bus paragauta varliu su ivairiais prieskoniais
Ir zinoma ateinantis sezonas niekur nedings.
Nu, o ką Lileikis? Experience'o pas jį dx'ją, bet vis tiek litras jam reikalingas tik tam, kad galėtų lėkt ant maksimalkės tokių pačių balvonų priekyje. Vienke varyt nemoka, padangą degina irgi maksimaliai saugiai.Username wrote:
lileikis :mrgreen: :mrgreen: tai tu dar mindaugo paklausyk....
P.S.![]()
minde - tu sito neskaityk :mrgreen:
Pagal visus Å
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas