Edcka gal ir begs pusnuogis, Roska tai aisku kad nenepykit wrote:Skaitau, kad bent patvirtino, kad eina nach is Gondos - pirmakart. Whatever. Geriau padiskutuokim apie Edwardso ir RossioUsername wrote:KANKA! Ruosk krepsi. Senai buvo visiems aisku kad Gaydens eis i Ducati. Net MF'e pora kartu buvo tokios naujienos.nepykit wrote: Nep**k tu proto vienakart! Sios dienos naujiena cia - paties Haydeno patvirtinimas, o ne bobuciu pasakos kokios..
edit. hehe, piktai cia pasakiau
A oficialiai jis ir siandien net nepasake to.![]()
MotoGP 2008
Nuva, pagaliau jau oficialiai pasake visi!Username wrote:KANKA! Ruosk krepsi. Senai buvo visiems aisku kad Gaydens eis i Ducati. Net MF'e pora kartu buvo tokios naujienos.nepykit wrote:Nep**k tu proto vienakart! Sios dienos naujiena cia - paties Haydeno patvirtinimas, o ne bobuciu pasakos kokios..Username wrote:Nu kas cia dabar per kankendromas?
edit. hehe, piktai cia pasakiau
A oficialiai jis ir siandien net nepasake to.
http://www.crash.net/motorsport/motogp/ ... ucati.html
http://www.crash.net/motorsport/motogp/ ... ayden.html
nepykit, ne specas
Vee Crunchy wrote: Manau situacija paprastesne - Rossio aukso dienos yra baigtos ir kuo toliau, tuo greiteisniu uz ji bus daugiau.
O stoneris naudoja sekanti derini: geras mocas + geros padangos + geriausias rideris.
2008 MotoGP World champion - Valentino Rossi. Period.
Visi liudnieji prognozininkai eina rukyti.
na ziurejau kartojima,patiko,tik idomu buvo tai kad stoneris vis kartojo kad nebuvo fiziskai pajegus laikyti tempa ir del to atsilikinejo,gan idomi paraiska,na bent man ji keista pasirode,turiu uomenyje juk jis ne naujokas
kitas dalykas kas man istrigo kaip rosis ir stoneris stabdo akivaizdu kad rosis daug anksciau baigia stabdyti ir tt bet kas man buvo idomu kad dukatis turi (bent mano akimis ziurint) didesne arkliuku ferma savyje..idomu kiek rosis dar karaliautu su kukakiu??
kol nepajegtu uzsesti?? 
kawasaki zx10r'"07
Tai kad ducati turejo afigiena variklio galios pranasuma praeitais metais (iki +20km/h skirtumas tiesiojoje) ir jau mazesni bet vistiek juntama skirtuma siais metais - senai zinoma tiesa. Siais metais Yamaha sugebejo pasivyti kazkiek ir skirtumas tik ~5km/h bet vistiek jis yra. Ypac isvaziuojant is posukiu.
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
Skirtingai nuo taves, as galiu pasidziaugti ir rosio pergale, ir kitu sekme, ir apskritai appreciatinti sita sporta. Ir dar pripazint savo klaidas.Username wrote:
2008 MotoGP World champion - Valentino Rossi. Period.
Visi liudnieji prognozininkai eina rukyti.
![]()
![]()
O tamsta, kaip ir pries gerus sesis metus, toliau zaidi kareiveliais i geriecius ir blogiecius. Fun, eh?
Citus, Altus, Fortus!