reik enduristu patarimo
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
skaitau reikia pirkti bile ka, pageidautina technishkai tvarkinga
kodel?
todel, kad autorius dar dideles patirties neturi ir nezino ko nori
teisingiau nori neimanomo
tada kai bus pavaziuotas sezonas-du su bilekuo
gims minciu kurlink sukti
esme yra matalinti, o ne parintis prie kompo.
bo turi patsi ishsiaishkinti, niekas tau neparasys, ko tau reikia
kodel?
todel, kad autorius dar dideles patirties neturi ir nezino ko nori
teisingiau nori neimanomo
tada kai bus pavaziuotas sezonas-du su bilekuo
gims minciu kurlink sukti
esme yra matalinti, o ne parintis prie kompo.
bo turi patsi ishsiaishkinti, niekas tau neparasys, ko tau reikia
cross cojones PC
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
vo, klausyk pimynyko, patirtis sneka! Nevazinedamas tikrai nesuzinosi ko tau reikia. Tik tiek kad pradinukams endurniukams rekomenduotini lengvesni softai pradziai - suzuki dr650, honda dominator, ymaha xt, kawasaki klr, bmw f650gs. Su tokiu pavazinejes paprastai supranti ko nori - ar sunkaus turistiako bruzint zvyrais ir asfaltu, ar pikto hardo drozimui pelkese. Arba supranti kad unversaliu dalyku nebuna ir nusiperki abu 
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
nu turbut reiks paklausyt ezhiuko ir jamt du dviraacius.ezhiukas wrote:vo, klausyk pimynyko, patirtis sneka! Nevazinedamas tikrai nesuzinosi ko tau reikia. Tik tiek kad pradinukams endurniukams rekomenduotini lengvesni softai pradziai - suzuki dr650, honda dominator, ymaha xt, kawasaki klr, bmw f650gs. Su tokiu pavazinejes paprastai supranti ko nori - ar sunkaus turistiako bruzint zvyrais ir asfaltu, ar pikto hardo drozimui pelkese. Arba supranti kad unversaliu dalyku nebuna ir nusiperki abu
pradedu taupyt antram,nors dar ir pirmo ner...
pirk pirma koki shuda, praleksi, suprasi kas gaunas, parduosi, pirksi gera ir toki kokio reik...
pakeiciau 5 mocus kol supratau ko reik (reikejo ghardo)...
del 2 mocu turejimo, tai nzn. mano nuomone vienas pramogai kitas transportui, pramogai visitiek dvieju pilnai nepanaudosi - nereik net bandyt... (na kai kurie dar sugeba is transporto pramoga padaryt)
pakeiciau 5 mocus kol supratau ko reik (reikejo ghardo)...
del 2 mocu turejimo, tai nzn. mano nuomone vienas pramogai kitas transportui, pramogai visitiek dvieju pilnai nepanaudosi - nereik net bandyt... (na kai kurie dar sugeba is transporto pramoga padaryt)
del to mocu pirkinejimo ir keitimo, tai kol kas nelabai prie sirdies, kol dar nlb raukiu apie enduras baisu triperi koki pajamt, ar tik nusipirkus kazka i ji pinigus kist. o apie ta afrika kalbant, tai jei kvolciu ikis, tai jam atgal i shi....sugrusiu(o juk afrika stora
),pardavejas africos gero draugo gimine..
Gerai, dabar tada parein auksinis patarimas.
Nusipirkau pries metus is ebayjaus pigu moca. paskui finansu krize ivairiais pavidalais man prajabalino nauja wr gonzo kainomis. Isvada, buciau emes nauja WR, tai buciau atsiputes ir su nauju motu dabar drozes..... O bet taciau uz tuos pacius pinigsu droziu sena berga...
Isvada, nereikai riboti savo noru, reikia vakscioti i baznycia, ir viskas bus gerai. EIk pirkt tos savo afrikos cia nebverkes... Arvui pliusa uz bebrus daviau, tau minusui jau neliko...
Nusipirkau pries metus is ebayjaus pigu moca. paskui finansu krize ivairiais pavidalais man prajabalino nauja wr gonzo kainomis. Isvada, buciau emes nauja WR, tai buciau atsiputes ir su nauju motu dabar drozes..... O bet taciau uz tuos pacius pinigsu droziu sena berga...
Isvada, nereikai riboti savo noru, reikia vakscioti i baznycia, ir viskas bus gerai. EIk pirkt tos savo afrikos cia nebverkes... Arvui pliusa uz bebrus daviau, tau minusui jau neliko...
-
pikeris
Visi jau pavargo klaust... Kur vaziuosi ponuli? Ar nuo asfalto nusiksi i miska miesto pasiziuret?pikeris wrote:tai vat ir as paklausiu sioj temoj- norec pirkt bmw f 650 . Tai butu kaip ir pirmas (neskaitant rusiskos technikos ) mano mocas. Bankas iki 7000 lietuvisku. Kaip su jo detalem. Ar sunku gaut , gal brangios nesvietnai. Ar kokio japono paieskot? Man jau galvu sopa nuo to galvojimo . Baisu apsi...saut
Добро пожаловать нахуй